Mie mi-a placut azi la scoala
ne trezeam cu toti vorbind in ore degeaba
la religie cand sa facem rugaciunea s-a lasat o liniste TOTALA si deodata am inceput sa radem, normal ca profa sa enervat.am mai incercat o data si so trezit una"pute a gaz" si nea intrerupt iar. a treia oara a fost cu nororc insa![]()
la biologie ne-a dat iar sa semnam protectia muncii si ne intreba"ce trebuie sa faceti daca este incendiu si vedeti fum pe sub usa?""incuiem usa cu oameni inauntru""bun, altceva?""deschidem usa si geamu sa se faca curent sa se aprinda mai tare"""bravo, ce faceti daca miroase a gaz?""aprindem un chibrit""nu aveti voie sa umblati la prizele de sub banci"waw dupa 5 ani am aflat ca avem prize, normal ca toti neam jucat oleaca
O fana Sasuke Uchiha (sper)... oi fi tu a lui Sasuke dar el e al meu
(imprumuta-mil si mie te rog mult, din tot sufletelul meu mic si pricajit)
Daaa.revenind la intrebare, a fost frumos prima zi, adica am niste colegi noi foarte comici (jumatate timizi jumatate nebuni)cred ca sunt singura pe dinafara.Ma adaptez eu, intai verific reactia omului in natura.
Vai cata generozitate
nu-ti face griji eu vorbeam de cel din animeu
mi-ai inveselit ziua stiind ca Sasuke- khun e doar al meu, asa ca...luati-va mainile dupa el
Profu` nou de mate e pedofil![]()
Astazi a scos fetele la tabla si se uita la fundul lor.Are ceva cu fetele?
La mine la scoala s-a facut deschiderea la 9 si unii copii au venit si atunci dar doar sa-si vada colegi. Apoi la 12 ne-am dus la scoala si am avut urmatorul orar :
Matematica
Matematica
Fizica
Geografie
Romana
Tehnologica
In loc de mate am facut dirigentie dar imi doream fosrte mult sa fac mate pentru ca doamna nostra de mate a ajuns anul acesta directoare. Dupa am cunoscut-o pe doamna de fizica (sunt a VI a si e prima ora de fizica) si ne-a dat niste reguli. Dupa am facut iar dirigentie pentru ca diriginta e de geografie. Ea ne-a spus ca doamna de romana are probleme si o saptamana (sau chiar mai mult) nu o sa mai vina la scoala. Atunci aproape toti copii au plecat si am mai ramas doar vreo 10 copii (din 32) si a venit inlocuitoarea doamnei de romana. Am discutat cu dansa si cam atat. Dupa din 10 copii am ramas 4 si a venit profa' de tehnologica dar noi am vorbit intre noi. Deci asa a fost prima zi de scoala.
Si frumos si un pic naspa
ca am o diriga cam trilulilu, deja o inceput sa ne faca comentarii
am un coleg nou si doua colege
, si frumos ca mi-am revazut colegii si m-am distrat ![]()
dar oricum astept vacanta mare
Nu sunt fana infocata Naruto. Iubi e
si se crede Sasuke.si eu il cred
pe cel din Naruto ti'l dau sa stii. dar pe iubi nu
Pai inainte sa ma duc la scoala am zis ca o sa fie frumos sa imi revad colegii dar de cand am fost prima zi la scoala am ramas pe ganduri rau de tot.nici nu prea mai ies pe afara.stau in casa si ma gandesc dar nu stiu la ce ma gandesc
Iubesc prima zi de scoala dar sunt ca tine cand ma gamdesc la celelalte! a fost super am trecut in clasa a 5a si am avut cea mai misto iriga care se putea! (din lume) numai ca ma enervat pic ca nu ne-a lasat p nici unu sa stam cu cine vrem in banca!
LisaJulie întreabă: