| annaanne3 a întrebat:

as avea si eu nevoie de ajutor de la un proprietar de westie. Am luat unul nou ieri, are 2 luni si jumatate si as vrea sa stiu cateceva despree el, adica lucruri specifice lui, ce ii place, ce nu ii place. As vrea daca puteti sa imi spuneti cate grame de mancarica trebuie sa ii dau pe zi, am cantar care masoara, pe net scrie ca 150 g, dar mi se pare cam mult si nu prea mananca tot Vot si funda pentru cel mai complet raspuns! si va rog, chiar vreau parerile voastre, nu dau sincer 2 bani pe copy, paste de pe net!:*

Răspuns Câştigător
| purplegirl1234 a răspuns:

Stiu ca westie este un caine foarte inteligent si jucaus ii place foarte mult sa se joace cu diferite jucarii si cu oamenii de asemenea. Sunt hiperactivilaughing asa am auzit de la un vecin. Si din punct de vedere al mancarii vezi si tu nu exista o regula, ii dai cat poate sa manance cand nu mai poate nu insisti. Si daca e asa mic incearca sa ii dai mancarica gatita, multe legume si mancare specifica cainilor pui. Aaaa...si specific cainilor westie este agitatia si loiabilitatea. Succes. Funda?:*

6 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

.ai gresit categoria!
. acum o sa ti-o iei...

| Kazimir a răspuns:

Ce rahat cauti pe t/a cand exista categoria pets?
nu tu erai aia de vroia sa afle cum ii zice de maneaua de la radio? confused

| Kazimir a răspuns:

Mda ai intr-adevar o stupiditate fara limite. "de andreea banica ai auzit?" da am auzit de acea prostituata muzicala. acu vine intrebarea mea. De rock ai auzit?
"Mai bine taci si inghite" asta nu cumva este o expresie injositoare tu care imi zici ca vb prea mult si ca vb liber? normal ca vb liber e o tara libera unde pot sa ma exprim cum vreau.
Deci il lasam pe salam si pe banica la o parte si trecem sa ascultam putin rock incluto!

| purplegirl1234 a răspuns:

Da am uitat sa specific ca daca nu are vaccinurile nu ai voie decat mancarica speciala pentru catei dar dupa aceea poti sa il inveti cu orice. MS mult! :*

| annaanne3 explică:

@ Kazimir, vezi-ti de prostiile tale. Daca tu numai manele ai auzit, nu e problema mea. Pt cultura ta melodia este cantata de Andreea Banica, dar tu manelist cum esti nici nu cred ca ai auzit de asa o melodie. Imi pare rau pentru tine, stai in banca ta, ca sinceer, daca taceai filozof ramaneai dar vad ca iti exprimi parerea liber peste tot. Mai bine taci si inghite si mai asculta putin florin salam ca sa te dezmeticesti. Ai si tu grija la limbaj, ca nu ne demostrezi gradul de inteligenta.
@Apache, pun intrebari unde vreau eu, si sincer si tu la fel, nu te mai baga aici in seama cu chestii stupide te rog, daca observai ca am gresit categoria puteai sa zici in mintea ta,, ah, uite-o si pe asta '' si sa taci. Nu sa te etalezi pe aici, eu am pus intrebarea pentru ca am nevoie de un raspuns, nu de parerea ta despre cum o sa mi-o iau.batting eyelashes
@purplegirl mersii, m-ai ajutaat cat de cat, dar vezi caa daca ai catelus mic de rasa sa nu ii dai mancaree gatita pana nu faci toatee vaccinuriile:* Mersi mult, Funditaa:******

| annaanne3 explică:

Dragule, crede-ma ca nu sunt inculta. Ce legatura are rock-ul cu discutia noastra?! Ce bine asociezi lucrurile. Eu ma refeream la faptul ca am dat niste versuri si tu imediat : ah, manelee, maneleeeeee.
Evident ca tara asta este libera dar macar unii se pot controla. Daca chiar toti am face ce ne duce capu ar fi DEZASTRU.Dar cum am zis, unii se pot controlabatting eyelashes