|

Hei You! TPU!

Asta-i prima mea întrebare, grea de tot.

Primesc eu pe adresa de email de acasă o scrisoare amuzantă, că e tradusă cu Google. O să o și trec la amuzante. Tipa zice că mă știe de pe TPU.

În următorul email o să mă tapeze de bani

( scamul nigerian).

O cunoaște cineva de pe TPU, ca să cerem blocarea contului?

-----

Sunt foarte bucuros să primesc răspunsul la adresa mea de e-mail.Acum este totul? Sper că faci bine. Ei bine, lasă-mă să încep prin a-mi prezenta eu.Numele meu este Miss Bisie Nwansa din Sudan, în Africa de Est, de 5, 8 cm înălțime, puțin echitabil, în vârstă de 24 de ani (singură) fără copii, o școală generală de îngrijire medicală, în speranța de a-mi continua educația în viitor. vorbesc limbile franceză și engleză și în prezent locuiesc într-un lagăr de refugiați aici, în Dakar Senegal, ca urmare a războiului civil care a fost purtat în țara mea cu câțiva ani în urmă.Numele tatălui meu târziu a fost dr. Fedrick Nwansa, el a fost directorul general al grupului de companii Fedrick Nwansa, LTD din capitala federală Sudan, precum și liderul adjunct al parlamentului fostului șef al statului înaintea rebelilor am atacat casa mea într-o dimineață devreme ucigând atât tatăl meu, cât și pe mama mea. A fost singura supraviețuire a familiei mele de astăzi, pentru că Dumnezeu a fost atat de bun cu mine, am reușit să scap de acest incident urât și acum am reușit să mă îndrept spre țară aici, în Senegal, unde plec acum ca refugiat.După ce nu mi-am terminat educația, am nevoie de un bărbat care să folosească bogăția tatălui meu și să mă ducă în viață. Ca rezultat, aș vrea să știu mai multe despre tine. Îți plac și îți place, hobby-urile tale și ceea ce faci în prezent.Între timp, vă scriu acum cu computerul Reverendului, el este cel care deține controlul lagărului de refugiați unde locuiesc, așa că lasă-mă să te cunosc mai mult pentru a ne permite să mergem mai departe de aici!

Îți voi spune mai multe despre mine în următorul meu e-mail. Am atașat aici imaginile mele pentru ca tu să știi cine sunt. Și îmi place să văd câteva dintre pozele tale să te cunosc și eu, aștept să te aud de la tine

Prietenii tăi==========

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Am si eu un unchi nigerian, multimilionar care ma stie de cand eram mic si avea adresa mea de mail de pe vremea cand nu exista internet big grin
Nu-ti bate capul, e un scam la plesneala si atat.

| explică (pentru danbnz):

Știam asta de prin anul 2000, când mă tapau de 300000 $ și pe urmă se mulțumeau cu 100 $, numai să le dau ceva, prin anul 2005 era să o încurc rău de tot, dar am scăpat în ultimul moment. Anul trecut a reușit să scoată de la mine unul 100 de lei, chiar la mine în oraș.
https://bit.ly/2UxTfGy
și
https://dosarelexsikix.blogspot.com/2018/02/labul-eco-de-la-unu.html
Așa că dacă se aproprie de mine vreunul acum îl întreb.
CEEE VRRREEI? M-a sunat azi una din Bornemouth, UK și a început vrăjeala. Gagico. mă cunoști? Nu, dar. Atunci? Ce paști și Dumnezei a auzit de la mine, le ține minte toată viața. Sigur m-a șters de pe lista de contacte.

| a răspuns:

"am nevoie de un bărbat care să folosească bogăția tatălui meu" La 24 de ani? rolling on the floor
Chiar daca e cu educatie musulmana, are un pc la indemana si tot stie ca in lumea larga femeile nu au nevoie de un barbat ca sa le toace averea. laughing
Nu cred ca te stie de pe TPU. Oricum, aici nu iti putea vedea adresa de mail. Si chiar daca ar fi asa, e greu sa o depistam cine este.

| a răspuns:

Un lucru bun nu rezistă nici trei zile, o hoţie nenorocită precum aceasta persistă de mai bine de 20 de ani.

| explică (pentru gogu220):

Dacă rezistă există o explicație.
EI ( nigerienii) sunt flămânzi iar cei ce pun botul și au bani, acești bani nu sunt de fapt ai lor, ci ai celor flămânzi.
Hoțul de păgubaș.
De aceea persistă.