DE CINE TE-AI INDRAGOSTIT? Ammmm....as vrea sa zic ca asta e normal daaar...o sa iti raspund direct.Incearca alt serial unde sunt baieti mai draguti cum ar fi The Vampire Diaries.Chiar daca nu te poti uita la un serial fara sa te indragostesti, macar acolo vei avea de cine pentru ca Damon si Stefan nici nu e cuvant ca sa iti spun cat de perfecti sunt in fata lui Sule nu stiu cum, crede-ma!
Loveste-o pe Hurrem cu manusi de box (in fata) pictate cu chipul lui Suleyman ea no sa-l mai iubeasca. Atunci EA o sa te iubeasca tu nu o iubesti o refuzi (esti tare si dura) te aranjezi turceste si il cuceresti (esti smechera) apoi stai cu el si traiesti fericita.
Daca aplici metoda mea esti castigata:
1. Turcii o sa stie de frica (tare si dura)
2.Ai ocazia sa imbraci cele mai cele zorzoane!
3.NU MAI TREBUIE SA-L UITI!
Funda magnifica?
Da-mi mie funda si uiti.
P.S: Funda!
Haiii da funda si o sa-l uiti!
Vorbeste cu Mahidevran o aranjeaza ea si dupa aia scapi si de Mahidevran si gata mergi in locul lor.
Stiu prin ce treci. eu m-am indragostit de SHANE DAWSON! Am trecut peste el! Gandeste-te la unicorni care vomita curcubee si pisa sclipici. Te ajuta. Eu asa am trecut peste el.
FUNDA? :3
Pai cum s-a te indragostesti de Suleyman el e turc tu nu poti fi in locul lui Hurrem ..doamne e doar un film...Pai nu te mai gandi la el sunt foarte multi baieti nu doar Suleyman!