| Cherisheverything a întrebat:

Hey! happy Care este culoarea voastra preferata? De ce?

Răspuns Câştigător
| Elle2117 a răspuns:

Hey happy
Culoarea mea favorita si care ma caracterizeaza este Violetul/Mov happy
Si o sa iti spun de ce.
"Violetul este regal. O culoare misterioasa, este asociat cu nobilitatea si spiritualitatea."
Hmm regal.Poate.Si da sunt misterioasa trebuie sa pui intrebarile exacte ca sa stii mai multe despre mine si da sunt spirituala imi place linistea, bunatatea si pacea.(asta a sunat ca la Miss Universe laughing )
"Violetul adanc sugereaza bogatia."
Bogatia are mai multe semnificatii. Eu sunt 'bogata' in sensul ca imi pot face prieteni usor, sunt o companie placuta(nu sunt narcisista) si poti discuta cu mine chestii care sunt greu de inteleswinking
"Violetul semnifica romantism si delicatete."
Romantica... da sunt.Adica imi place cand primesc flori, cand primesc cadouri daca mai pune sa aleg dintre cinema si o plimare in parc aleg varianta a douahappyDelicata.Sunt.Prin vestimentatia mea, comportamentul meu, manierele mele cand sunt cu mai multi(in privat sunt...sa zicem mai rebela).

Toate acestea sunt calitatile mele.Sunt mai multe dar nu am timp sa le scriu happy

P. S imi place ce au raspuns utilizatorii.

:*

21 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Aero a răspuns:

Toate culorile imi plac. N-am o culoare preferata. Daca tot suntem la Trivia/Amuzante-->stau si ma gandesc uneori ce trist ar fi sa dispara de maine culoarea maro. Tu ti-ai imagina materiile fecale cu alta culoare? big grin Eu cred ca e culoarea naturala maro. Sau daca ar disparea culoarea rosu sau portocaliu: ce sens ar mai avea sa existe fructele rosii, portocale? Si toata ideea mea ar mai putea continua...
As putea sa spun ca prefer foarte mult curcubeul, ca sa zic ca prefer ceva ce tine de culori.

| Reew a răspuns:

Culoarea mea preferata este turcoazul! Ea imi inspira:energie, putere, vointa, extravaganta, dorinta de a trai, de ati spune puntul de vedere si de a te exprima liber! Ma face sa zambesc si ma duce cu gandul la vara, la culoarea marii din Grecia si la valurile linistite sau nebunatice ale oceanului.

Turcoazul ma face sa-mi doresc sa zbor deasupra norilor, sa visez, sa compun versuri, poezii sau fantezii!

Cand o sa mor as vrea sa fiu intampinata la poarta raiului de un inger cu ochii turcoaz pentru a putea visa si a avea sentimentele traite in viata si pe lumea cealalta!

| maryana5 a răspuns:

Portocaliu ba si verde big grin nu ma pot hotarihee hee
Paih sa vedem imi plac mult culorile deschise, mai ales cand le port imi dau o anumita stare, energie pozitiva si parca atunci am pitici pe creier laughing

Cat despre verde pot sa spun ca ador natura, imi place sa ma tavalesc prin iarba, sa o ating sa admir frunzele copacilor plus ca imi plac si ochii verzihee hee big grin whistling
Sunt in habitatul meu natural nah laughing

xoxo, mary big grin laughing

| Adredemesconf a răspuns:

Buna!

Movul!
De ce?
Pentru ca este o culoare frumoasa, merge bine si cu negru si cu alb si cu verde deschis... pur si simplu îmi placehappy.

| AshEldo a răspuns:

Cel mai des ''oscilez'' intre negru si rosu, desi imi plac si celalalte culori mai putin rozul pe care pur si simplu nu-l suport in jurul meu (ma simt de parca as fi in Barbie Wold laughing). In unele zile port doar negru pentru ca, ei bine, dau in pesimism happy, am impresia ca toata lumea e impotriva mea de aceea incep sa critic la greu, nimic nu ma multumeste, asa ca uneori prefer sa ma retrag in camera mea fara alte incidentelaughingCat despre rosu, purtam cand eram mai micalaughingsi totusi inca imi place mult culoarea aceasta si nu stiu de ce... dulce, romantica etc.etc.categoric nu sunt.Ideea e ca ceva ma atrage la ea, poate ca asa arata coltul meu de raihappy

| SalutTpu a răspuns:

Bleo, pentru ca imi place. happy

| Biby a răspuns:

Rozul si negrul.De ce?
Pentru ca in roz imi sta bine in roz si ca am o suvita roz si pentru ca imi place foarte mult culoarea asta.Si negru pentru ca hainele de rock sunt negre si imi plac foarte mult mai ales ca se potriveste foarte bine cu roz.Pa,pa!
Bianca

| TheToxicNightmare a răspuns:

Negru si rosu. De ce? Ca asa vreau eutongue

| Crisstina a răspuns:

Rosul. pentru ca e sexy! big grin

| vivigirl a răspuns:

Verde happy. Si de ce? Pentru ca imi place love struck.

| ExpertInMuzica a răspuns:

Albul ca prezinta puritate.

| Lαααα a răspuns:

Mov si Negrulove struck
de ce?
Deaialaughing

| Gandacica a răspuns:

Nu am asa ceva

| Gabrielle16 a răspuns:

Albastru --> cerul big grin

| Monica a răspuns:

Negru dar şi verde.
Pentru că negrul mă caracterizează. E exact cum sunt eu. O fire melancolică, sadică. emotivă, sensibilă dar în acelasi rând dură, recalcitrantă, impulsivă...
E culoarea mea ''magistrală''.happy

| MisteriousMan a răspuns:

Paai... depinde de starea in care sunt. cateodata imi plac cele din curcubeu iar cateodata negrul si albul

| biencutza96 a răspuns:

Alb, negru, mov, rosu, albastru deschis, gri, pai creca imi plac toate culorile! LOL! nu pot sa ma hotarasc

| Crucified a răspuns:

Culoare preferata?oh go on negru, verde, albastru

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Turcoaz, mov, rosu

| LOvE_7583 a răspuns:

Culorile mele pref sunt roz, rosu, portocaliu.
Imi plac culori calde.happy

Întrebări similare