| TheCrazyOne a întrebat:

Hey T/A! Acum o saptamana si ceva m-am despartit de prietenul meu.

Nu am scris intrebarea la adolescenti sau ceva de genu pentru ca nu vreau sfaturi cu : "lasa ca trece","o sa va impacati voi","nu e singurul baiat de pe pamant". etc.

Vreau niste injuraturi ala T/A pentru el si "nefericirea" mea!

Funda celei mai tari injuraturi!

P. S: Haideti amuzantilor! Stiu ca va place sa injurati! big grin

Răspuns Câştigător
| HepiBăluuns a răspuns:

Muriti-ar jderii de munte de copchilu` alpilor montani! sari-mi-ar puricii de pe mine sa sara pe tine! sa spargi un musuroi de furnici in capu` tau cret! muriti-ar parul` de la puta si de la subrat!

*ii trece furia.*

*devine sentimentala si ii pasa*

vai,pisi,lasaoh go on lasa ca trece,o sa va impacati voi, nu e singurul baiat de pe pamant.:*

P.S: as fi scris mai multe cuvinte la partea sentimentala, dar nu ai dat mai multe exemple

17 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De fapt, nu te-ai despărţit de nimeni, în afară de creier, desigur.

| Kauflandd a răspuns:

De ce? Ca sa ma raportezi?

| TheCrazyOne explică:

Fara raportari mai! happy Ce naiba...jur!

Metro buna faza! Ai un vot amuzant de la mine!:*

| Mişaaa a răspuns:

*se abține să nu înjure*

| ɔɐıɔ a răspuns:

Marsh de la t/a.(punct)

| Șâret a răspuns:

*înjură*

| LoL a răspuns:

Ce tragedie...lasa ca trece, o sa va impacati voi, nu e singurul baiat de pe pamant

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasă că trece.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Înjurăm pe cine ne spune să nu înjurăm.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scuze, nu o sa imi bat capul pentru o funda amarata.

Răspuns utilizator avertizat
| Dumnezău a răspuns:

E criza la injuraturi, bre.Al'data!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bă, care mă votează abuziv cu Amuzanţi? Ce e aşa amuzant!? Fata asta chiar s-a despărţit de creierul ei. În loc s-o consolaţi, voi o înjuraţi?

| CrazYKid0 a răspuns:

Saraca de tine...*se uita ca mi-a furat numele* P**DA TA DE TAMPITA CE ESTI! SA MOARA PISICA SI URSULETU' CE MI-A VIOLAT TOATE CAPRELE PE CARE NU LEA-M AVUT NICIODATA DE HOATA CE ESTI! HULIGANO! *o scuipa intre ochi* PTUI! NA-TI DE FURACIOASA CE ESTI! *ii da un pumn ca-i zbor toti dintii* NA! NIMENI SA NU-MI MAI FURA NUMELE DE "Crazy"

Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).

Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!

Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc

P.S: Va rog sa ma scuzati de limbajul meu. Cand sunt necontrolabila injur de crap.

| VIRU a răspuns:

Oare asta este o zi deosebită, sau eşti de obicei aşa de tâmpita?

| TheCrazyOne explică:

De asta iubesc eu T/A. Merci mult! Chiar ma'ti ajutat sa trec peste ''depresie''.

P.S : Merci mult.

P.S.S: Rolf pentru mine esti cel mai tare!