anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi! Am mai dat in ultimul timp ceva raspunsuri pe la T/A si as vrea sa va intreb daca pot fi si eu primita OFICIAL in marea familie T/A.De acum inainte voi incerca sa postez raspunsuri/intrebari cat mai amuzante aici. Iar aceste cuvinte formeaza un fel de juramant pentru mine, va jur! in concluziesickAm intrat si eu oficial in familie?-
P. S:...firar am uitat PS-ul!

7 răspunsuri:
| ShimmEr a răspuns:

Sterge intreabarea.si poate poate

| calutuuuu a răspuns:

Hi!
S a stii ca nu trebuie sa te stresezi prea tare cu ''Ma primiti?'' pentru ca multi vor spune nu doar pentru a-ti face in ciuda, sau pur si simplu pentru a te enerva... Mai sunt si pupincuristi care vor spune ''Desigur, cum sa nu? Bla bla bla, amuzantule! Fundaaaa?''. Cand nu pui o intrebare ca asta esti primit 100%100!winking Asa ca... O intrebare nu se mai poate sterge dupa 48 de ore. Doar poate fii setata sa apara pe site ca si cum ar fi postata de un utilizator anonim. Pentru a o sterge, trebuie sa trimiti un mesaj sus acolo la ''Contact''. Intai completezi formularul si apoi scrii scrisoricbig grin
''Draga TPU, as dori sa imi stergeti intrebarea urmatoare (dai link). Multumesc, anticipat!'' sau formuleaza tu altfel... Ti se va sterge intrebarea.
P.S: obligatoriu cand scrii mesaj la ''Contact'' sa contina ''Draga TPU, (...)'' si ''(...) Multumesc, anticipat!''winking Bafta!winking
By!

| CrowUp a răspuns:

Buna!
*isi pune ochelarii*
Conform legii 23/54.
Nu au voie cei cu BoBo si Steepy SI Love in familia T/A.
Asa ca...
Asa ca...
Du-te la Comics.

| CioCĂlătiCăăă a răspuns:

Stiu ca e o intrebare stupida si toti imi veti spune asta, de mult timp ma abtin sa n-o pun, dar curiozitatea asta...dar acum regret ca am pus-o pentru ca daca ai o intrebare d-asta deja nu mai esti user asa de cunoscut... Apropo! Cum se sterge o intrebare?big grin

| TooSexyForYou a răspuns:

Altu' (sau alta' )

| bxxt a răspuns:

Da cui ii ceri frate voie?! Fa ce vrei ca nu e site-ul lor! Ingamfati prosti taceti din gura. e sa spun sunteti voi " experti ".M'ati imprasionatlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stiu eu cum sa stergi intrebare
ALT cu F4. Apesi amandoua deodata.