Hi!
S a stii ca nu trebuie sa te stresezi prea tare cu ''Ma primiti?'' pentru ca multi vor spune nu doar pentru a-ti face in ciuda, sau pur si simplu pentru a te enerva... Mai sunt si pupincuristi care vor spune ''Desigur, cum sa nu? Bla bla bla, amuzantule! Fundaaaa?''. Cand nu pui o intrebare ca asta esti primit 100%100!
Asa ca... O intrebare nu se mai poate sterge dupa 48 de ore. Doar poate fii setata sa apara pe site ca si cum ar fi postata de un utilizator anonim. Pentru a o sterge, trebuie sa trimiti un mesaj sus acolo la ''Contact''. Intai completezi formularul si apoi scrii scrisoric![]()
''Draga TPU, as dori sa imi stergeti intrebarea urmatoare (dai link). Multumesc, anticipat!'' sau formuleaza tu altfel... Ti se va sterge intrebarea.
P.S: obligatoriu cand scrii mesaj la ''Contact'' sa contina ''Draga TPU, (...)'' si ''(...) Multumesc, anticipat!''
Bafta!
By!
Buna!
*isi pune ochelarii*
Conform legii 23/54.
Nu au voie cei cu BoBo si Steepy SI Love in familia T/A.
Asa ca...
Asa ca...
Du-te la Comics.
Stiu ca e o intrebare stupida si toti imi veti spune asta, de mult timp ma abtin sa n-o pun, dar curiozitatea asta...dar acum regret ca am pus-o pentru ca daca ai o intrebare d-asta deja nu mai esti user asa de cunoscut... Apropo! Cum se sterge o intrebare?
Da cui ii ceri frate voie?! Fa ce vrei ca nu e site-ul lor! Ingamfati prosti taceti din gura. e sa spun sunteti voi " experti ".M'ati imprasionat
LisaJulie întreabă: