Să rămâi repetentă. Oh, glumeam, omule. Nu îţi urez nimic, eu am dat-o deja. Şi. teză vineri? Ăsta da chin! Eu am dat-o ieri la română şi luni la matematică.
La română e simplu, la matematică sunt praf. Adică, sunt praf la geometrie. Adică, la algebră mă descurc... puţin.
Ohh, noi adoram sa dam teza vineri
.
Asa am dat-o pana acum si asa speram sa o dam
.
E cel mai bine vineri
.
Eu nu suport vinerea, adică... în loc să mă bucur de viaţă că vine weekend-ul să dau teze? Adică, mă rog, e mai dureros cum păţesc eu.
Mie mi se aduc tezele vinerea.
Deci:
La mate
on` `sor...imi explicati cum se rezolva problema asta?
La romana:Ce e ala diftong?
La ce mă gândesc? "Sper să iau 10, mă mulţumesc şi cu 11. " Really, la ce pot să mă gândesc? Că-n ziua aia nu pup ieşit afară şi stau să-nvăţ 3 sferturi de caiet... sau aşa-i spun mamei.
Baftă mâine. Eu mai am o teză şi scap de ele!
Si eu am avut tezaazi la romana si a dracu ca nu o venit profa ca daca venea copiam da`o dracu de teza.ca profa in timpu testelor rasfoieste cataloguri Avon si copiam lejer.Da a venit o scorpie de profa, ca era ca o capra de aia pedale
si numai la mine se uita
. daca iau sub 5 ii vina ei ca m`o privit intruna si daca iau peste 8
[sper] ii duc un buchet de flori!
Cat despre ce iti urez
Bafta Charlie!
Eu ma gandesc la muci mazga picioare taiate,maini taiate,becuri sparte, boxe ruginite, internet pa-pa
baloane rupte vulcani erupti apocalipsa unt sticla sparta margarina roata arsa
Pe celelalte le-am inteles da ce-i cu untu si margarina?
Teza pentru mine e o explozie nucleara. Si aia e mai buna decat teza
P.S : Azi am avut la mate x_x
Si eu am dat azi teza la mate!
Cand aud de teza ma gandesc la. la... LA DRACU
P.S : Si eu dau maine teza la romana
Ha Ha Ha in Anglia nu dam teze dam doar niste teste! tezele tocmai in a 10-a! norocul meu!
Cel mai mult urasc "sezonul tezelor". Eu cand aud teza mi se face greata, imi vine sa vomit, si am emotii (toate aceste sentimente intr-o secunda
)
P.S: si eu dau maine teza la romana...ar trebui sa ma apuc de invatat dar invat de toate si cand colo in teza ne da: Scrieti o compunere de 5 randuri in care sa prezinti natura in anotimpul iarna.
Cand aud de teza am emotii.Am dat azi teza la romana si a fost simplu.Martea care vine dam la mate... Offf
Eu cand aud de vreo teza, mi se face rau.
Le urasc! Si eu dau tot maine la romana.
Ce sa-i urez...Mult succes.
LisaJulie întreabă: