| Aneurysm a întrebat:

Http://i.imgur.com/i53im.jpg

Mate-info: singurul loc în care tezele se stabilesc de acum.

33 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Abia azi am aflat notele la testele inițiale...
Filo, nu mate-info.

| AikkoxD a răspuns:

Un singur exerciţiu şi...teza...pe 28 noiembrie? Băă, ce dracu profesori indulgenţi ai tu?
Eu am cel puţin 50 ex la română(şi sunt la mate-info) şi teza-i pe 7 noiembrie.

*se uită la categorie*
Cartof.

| Aneurysm explică (pentru AikkoxD):

Am o ditamai compunere de făcut. Pentru mine e suficient, nu-mi place româna. Şi eu sunt într-a 9-a, tu eşti a 12-a. Pe tine te cunoaşte profesorul/profesoara, la mine e încă etapa asta de "cunoaştere". Şi-n plus am 5 teze de dat/per semestru, pentru că sunt la intensiv engleză...

| AikkoxD a răspuns (pentru Aneurysm):

Nu mi se pare aşa diferenţă între a 9-a şi a 12-a, mă refer la numărul de exerciţii. E acelaşi, însă gradul de dificultate este mult mai mare. Şi eu sunt la intensiv informatică.La tine, tezele durează undeva între 1-2 ore, aşa că n-ar trebui să fie greu. La mine, 3-4, după orarul ăsta incredibil de prost. Nu ştiu ce căcat o să fac la teze, că până în noiembrie stau acasă şi o să învăţ o pu-ă din materia predată.

O să le ai de 3 ore, că deh, aşa e la bac. Aş fi vrut-o eu mai devreme, să mă scap de ea. Măcar ştiu de p-acum ce mă aşteaptă în noiembrie.

N-ar trebui să-ţi faci probleme, tezele sunt uşoare.În general, materia de clasa a 9-a şi a 10-a e uşoară. Noroc că îmi aduc colegii temele şi lecţiile, măcar să prind şi eu ceva, să nu mă duc ca tamba la teze.Dar tot îmi vine să-mi smulg părul fir cu fir, numai când văd că am de făcut eseu de 2000-2500 cuvinte.

Îmi pare rău pentru tine. Dar dacă le ai cu româna, nu e aşa mare problemă. Anyway, te-ai hotărât la ce dai?

N-am probleme cu româna.Chiar intenţionam să dau la filo, dar urăsc latina şi istoria aşa că...Cât despre facultate, am de ales între Medicină şi ASE.Nu mă pot hotărî.

Medicină? Cool.

Uhm,am o oarecare reţinere...adică să stau cel puţin 6 ani în facultate, cred că aş ajunge la nebuni.

| Polaris a răspuns:

Chiar toată lumea scrie mai lizibil decât mine?

| Aneurysm explică (pentru Polaris):

Am scrisul al naibii de mic, d-abia dacă se-nţelege ceva din ce scriu. La poză m-a ajutat zoom-ul...

| Holocaust a răspuns:

Ştiinţe ale naturii: Singurul profil unde teza la chimie se amână 3 săptămâni la rând.

| Aneurysm explică (pentru Holocaust):

Şi eu dau la chimie teză. Nu de altceva, dar la biologie e mai mult de tocit şi nu mă pricep absolut deloc la fizică.

| JustMusic a răspuns:

Ba eu nu inteleg un lucru, toti pe care ii cunosc de la mate info invata cel mai mult la romana, nu au stres cu matematica sau cu fizica dar invata la romana mai ceva ca cei de la stiinte sociale sau filo.Cum functioneaza mintea profilor?

| Aneurysm explică (pentru JustMusic):

N-am idee. Deşi nimeni din clasă nu vrea ceva cu româna mai departe.

| epurel a răspuns:

Mişto scris.

| LoveToHate a răspuns:

Eu tot la mate-info sunt.Am 7 ore de informatica pe saptamana, crede-ma e crunt.
Am de dat un test la informatica vineri, asa ca ma duc sa mai citesc ceva.
P.S:Scrii frumos.

| wforweirdo a răspuns:

Noi am stabilit teza la română din prima oră, adică 18 septembrielaughing.

| MalleusMaleficarum a răspuns:

Ai scrisul destul de asemănător cu al meu.

| Aneurysm explică:

Prezici viitorul vasăzică?
La profil zâşe că ai 19 ani. Dezvoltă ideea. Ce făcuşi anul ăsta la bac?

| NoShit a răspuns:

Greul e distractiv. Uşorul de la filo e plictisitor.

| Dianaîşialegesoţulbazândusepetpu a răspuns:

Mamă ce mai faceţi voi pe silitori! rolling on the floor
Şi la Capacitate dar în special Bac nu faceţi nimic, luaţi notă mică şi ziceţi că e de vină altcineva.sad

| BloodyBallad a răspuns (pentru Dianaîşialegesoţulbazândusepetpu):

Nu mai fă pe Mama Omida, că încerci degeaba.

| AnonimuszWss a răspuns:

Ok,deci noi cu ce te ajutam? ia o aspirina sa-ti treaca.

| moartetiganilor a răspuns:

Aša,śi?
Eśti inapt?
Sau nu te-au iubit pãrinții cãnd erai mic?

| Aneurysm explică (pentru moartetiganilor):

Eşti degeaba...

| moartetiganilor a răspuns (pentru Aneurysm):

Eu? poate.
dar imi traiesc viata la maxim.

| Synapse a răspuns:

Sa-nteleg ca nu stiai ce inseamna plauzibil, sau cum?

Întrebări similare