Un singur exerciţiu şi...teza...pe 28 noiembrie? Băă, ce dracu profesori indulgenţi ai tu?
Eu am cel puţin 50 ex la română(şi sunt la mate-info) şi teza-i pe 7 noiembrie.
*se uită la categorie*
Cartof.
Am o ditamai compunere de făcut. Pentru mine e suficient, nu-mi place româna. Şi eu sunt într-a 9-a, tu eşti a 12-a. Pe tine te cunoaşte profesorul/profesoara, la mine e încă etapa asta de "cunoaştere". Şi-n plus am 5 teze de dat/per semestru, pentru că sunt la intensiv engleză...
Nu mi se pare aşa diferenţă între a 9-a şi a 12-a, mă refer la numărul de exerciţii. E acelaşi, însă gradul de dificultate este mult mai mare. Şi eu sunt la intensiv informatică.La tine, tezele durează undeva între 1-2 ore, aşa că n-ar trebui să fie greu. La mine, 3-4, după orarul ăsta incredibil de prost. Nu ştiu ce căcat o să fac la teze, că până în noiembrie stau acasă şi o să învăţ o pu-ă din materia predată.
N-ar trebui să-ţi faci probleme, tezele sunt uşoare.În general, materia de clasa a 9-a şi a 10-a e uşoară. Noroc că îmi aduc colegii temele şi lecţiile, măcar să prind şi eu ceva, să nu mă duc ca tamba la teze.Dar tot îmi vine să-mi smulg părul fir cu fir, numai când văd că am de făcut eseu de 2000-2500 cuvinte.
Ştiinţe ale naturii: Singurul profil unde teza la chimie se amână 3 săptămâni la rând.
Ba eu nu inteleg un lucru, toti pe care ii cunosc de la mate info invata cel mai mult la romana, nu au stres cu matematica sau cu fizica dar invata la romana mai ceva ca cei de la stiinte sociale sau filo.Cum functioneaza mintea profilor?
Eu tot la mate-info sunt.Am 7 ore de informatica pe saptamana, crede-ma e crunt.
Am de dat un test la informatica vineri, asa ca ma duc sa mai citesc ceva.
P.S:Scrii frumos.
Prezici viitorul vasăzică?
La profil zâşe că ai 19 ani. Dezvoltă ideea. Ce făcuşi anul ăsta la bac?
Făcusem bini.
Mamă ce mai faceţi voi pe silitori! ![]()
Şi la Capacitate dar în special Bac nu faceţi nimic, luaţi notă mică şi ziceţi că e de vină altcineva.
Nu mai fă pe Mama Omida, că încerci degeaba.
Eşti degeaba...
Eu? poate.
dar imi traiesc viata la maxim.
LisaJulie întreabă: