| zuzixadri a întrebat:

I'auzi definitia pitzipoancei de la verisoarmea: pitipoanca e o fata blonda, cu botu rozzz si bronzata la maximmm \m/. ce ziceti? puteti sadati o definitie mai buna?laughing

24 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Pitipoanca e specia feminina dominanta in ziua de azi fiind prezente in proportie de 90 % in tiparul feminin, habitatul ei natural intinzandu-se intre mall si scoala, fortand astfel fetele normale in proportie de 10 %, sa se ascunda in umbra si tipii care le cauta sa isi bage p***a ca nu le gasesc
true story...

| Musique a răspuns:

Şi tu te descrii aici, singură?

| Phx a răspuns (pentru Musique):

Renunţă, n-o să recunoască.

| zuzixadri explică (pentru Musique):

Uite ce...era o chestie spusa de verisoara mea vazand'o p bianca dragusanu la tvwinking dar nu stiu dc imi mai bat capu ca sa iti explic.era doar pentru amuzamentwinking

| Musique a răspuns (pentru zuzixadri):

Atunci,ca sa te lamuresti, nu este DELOC amuzant.

Probabil k te'ai regasit in definitia verisoarei mele de 11 ani si te'a lovit straight to the heartoh go on

Eu? I-a sa vadem, eu sunt piti, sau tu?

Cu ce's eu pitzi?smug

Cu ce NU, era mai usor. Intreaba TPU-ul, si ai sa vezi.

Serios? ia zi u k m'ai facut curioasawinkingeu una nu ma consider miss pitziwinkingsi nici unul dintre prietenii meiwinkingnu m-am machiat niciodata atat de strident sau nu mi mi-am facut buze roz :-&. chiar vr sa aud parerea tahappy

Parerea mea? Pai, nu te cunosc, nu stiu cum arati, sum te machezi. si e T/A, am dreptul sa pun ce raspunsuri vreau eu.Deci. NU-MI PASA de universul vostru!

Pai vezi...si eu pot sa scriu tot ce vreau aici, sau nu?!

| Ţepeşu a răspuns:

Pitipoanca=duduie,imbracata eventual Versace,Armani si asa mai departe,cu fite pe masura inteligentei sale nule, si doritoare de vile, masini si haine scumpe pe care le obtine ori de la un chelios cu masina de teren ori de la un batranel plin de bani cu probleme de potenta.In sens total contrar apare pitipoanca emo=duduie,trista toata ziua ca asa e "true",cu bocanci negri, cizme si incaltaminte din aceiasi arie, cu pantaloni negri si inchisi la culoare pe 40 de grade Celsius vara, cu tricou negru larg pana la genunchi si vreo 10 piercinguri inestetice unde nici nu te gandesti si o serie de zgarde si bratari luate din targ.

| MâţulMov a răspuns:

Pitzipoanca are parul de toate culorile, o duhoare de neasemanat, bot roz sau rosu, siliconat, silicoane in partea sanilor, si ten inchis, uneori bronzata.

| ɔɐıɔ a răspuns:

Pitipoanca e o fata vopsita blond deschis, cu botu rozzz si siliconat, si bronzata de la solar(minim 2 ore)

| VacutzaRoscata a răspuns:

Pitipoancele vin in toate formele, culorile si marimile, nu sunt doar blonde cu bot roz si bronzate.

| Foxie2 a răspuns:

Pitipoanca e o persoana botoxata si siliconata strident.

| MyObsessionStaPeContulAstaOLuna a răspuns:

Piţipoanca vrea ****

| BubblesDoubleS a răspuns:

Pițipoancă, pițipoance s. f. tânără ușuratică.

| DruggedCandy a răspuns:

Pitipoanca: PREPARARE ALUAT: se amesteca mult fixativ amestecat cu vopsea blonda; apoi se adauga ruj si farduri cat mai puternice si cu aroma de "bunny-bunny" si silicon cat cuprinde GLAZURA: autobronzant din cap pana'n ~p***a~ pardon picoare blushing

| zuzixadri explică:

Hmm ce vrei sa zici cu asta? eu mie una chiar nu mie se pare k Legiuitoarea e pitzi.happy sau poate nu am inteles eu ce ai vr sa spui.

| Legiuitoarea a răspuns (pentru zuzixadri):

Bună.
Ai ceva să-mi spui?
Pa, pa.

| zuzixadri explică:

Hai k dja ma enervati! unde *** nu am scris corect?

Întrebări similare