ce vreti s-ar putea sa se indeplineasca..asa ca mai usor cu dorintele astea.:p eu vreau sa ma reincarnez intr-un baiat. as dori sa aflu cum este sa fi baiat
O musculita de otet. As vrea sa stiu cum e sa ai o viata asa de scurta in comparatie cu a altora. Cred ca as avea multe de invatat.
Intr-o pisica de rasa. asa se ingrijeste altcineva sa-mi dea de mancare si sa ma ingrijasca.
ca in viata asta o sa muncesc destul.
Pai sa stii ca ma gandesc de cand ai postat intrebarea...Sa fiu tot eu... dar in alta epoca si cu cunostintele de acum:-P
In propria persoana, dar sa am experienta de viata de acum, sa nu repet aceleasi greseli.
@psiholoaga-dar te-ai gandit ca intr-un timp atat de scurt, nu vei putea asimila totul? asta in contextul in care nu intalnesti un ''nebun''si iti mai scurteaza din zile.![]()
![]()
@psiholoaga-tu ai dreptate, insa gandeste-te daca in 80 de anul nu poti asimila totul, cum o poti face in cateva zile? si apropo, chiar nu inteleg de ce ti-ai luat doua stupide! norocul tau.![]()
![]()
Intr-o BLONDA superba, ceva intre Marylin Monroe, Jodie Foster, Cameron Diaz, si Sharon Stone! ce zici?!
In Femeia Fantastica. Sau dupa cum spunea @ben zona eu sa fiu sotia lui Bill ca e cel mai convenabil.
..pai...in ce sa ma reincarnez....in viitoarea iubita a lui robert pattinson :X
Legiuitoarea vrei sa fii o Roaban Hooda? ![]()
Delight sa stii ca si femeile fring inimi
Cami, iti zic eu, e bine sa fii barbat, sa fii tu cirmaciu' ![]()
psiholoaga musculitele percep altfel timpul. Spre deosebire de noi, pentru ele totul este accelerat, deci ai avea cam aceleasi sanse ca acum, deci mai bine oama
LisaJulie întreabă: