Si mie mi se pare penibila, dar toti avem opinii diferite, unora li se pare super idea!
De ce super?
Sa fim seriosi nu multi oameni au ocazia sa se urineze in cascheta unui politist!:-P
Chiar ma intreb, exista cineva care a facut acest lucru. Adica, tine putin si de respectul pe care il ai fata de tine. Sa urinezi in public nu e ceva super.Tu ti-ai lasa sotia insarcinata sa faca acest lucru in fata la Buckingham Palace, in fata a mii de oameni?
Pai eu am spus de la inceput ca este penibil.Dar unii cred super idea, si eu am spus de ce(unul din motive)
În România, în regulamentul liceului scrie că e interzis venitul cu arme albe.
Acum nu ştiu de voi, da' pe mine m-au trimis la director că aveam rimelul la mine. Ce, ăla e armă albă?
Dar gravidele nu se pot abtine sau ce? Daca sare careva sa o violeze
poate crede ca e in calduri
Pai din aceasta cauza m-a uimit si pe mine absurditatea asta. De obicei, "chinurile" prin care trece o femeie insarcinata nu tin de neputinta de a se abtine pana acasa. Ar fi exagerat sa isi faca treburile in vazul lumii, de parca ar spune :Uite eu respect legea. Din nou, consider legea asta mai mult decat idioata si prostia celor care au votat-o hilara.
Pe mine ma amuza absurditatea atunci cand nu ma priveste direct. Mintea oamenilor este plina de surprize.
Mie o cutie cu pisoiasi mi se pare mai degraba draguta. Dezvolta putin acel "Nu" atat de hotarat. L-ai lasat in aer.
Deci si eu pot sa ma cac in galeata in care se spaala buretii la scoala ca sa fie tabla mai frumoasa! mersi de idee cand ma ijntreaba profu dc m-am **** ii spun k Catalina1993Fely m-a invatat
Este un citat, de aceea am pus acele ghilimele. Mai bine spune-i ca ai sange britanic si ca din legea de mai sus ai dedus o alta lege. A ta!
Ciudata deductia dar merge, bine ca se termina scoala in curand.
LisaJulie întreabă: