| FeliciaCorinaA a întrebat:

" În Marea Britanie, legea permite oricărei femei gravide să urineze oriunde doreşte, inclusiv în caschetă unui poliţist, fără să poate fi trasă la răspundere." Eu personal stimez britanicii insa legea asta e absurda rolling on the floor Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Kramerwalt a răspuns:

Si mie mi se pare penibila, dar toti avem opinii diferite, unora li se pare super idea!

| FeliciaCorinaA explică (pentru Kramerwalt):

De ce super?

| Kramerwalt a răspuns (pentru FeliciaCorinaA):

Sa fim seriosi nu multi oameni au ocazia sa se urineze in cascheta unui politist!:-P

| FeliciaCorinaA explică (pentru Kramerwalt):

Chiar ma intreb, exista cineva care a facut acest lucru. Adica, tine putin si de respectul pe care il ai fata de tine. Sa urinezi in public nu e ceva super.Tu ti-ai lasa sotia insarcinata sa faca acest lucru in fata la Buckingham Palace, in fata a mii de oameni?

| Kramerwalt a răspuns (pentru FeliciaCorinaA):

Pai eu am spus de la inceput ca este penibil.Dar unii cred super idea, si eu am spus de ce(unul din motive)

19 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Dacă doamna are nevoie, lasă-ne să admirăm priveliștea.

| AikkoxD a răspuns:

În România, în regulamentul liceului scrie că e interzis venitul cu arme albe.
Acum nu ştiu de voi, da' pe mine m-au trimis la director că aveam rimelul la mine. Ce, ăla e armă albă?

| Pufi1999 a răspuns (pentru AikkoxD):

Pe noi ne lasa cu orice, mai da-i dracului.

Cred ca rimelul e o arma neagra, nu alba.

| AtateaConditii a răspuns:

Dar gravidele nu se pot abtine sau ce? Daca sare careva sa o violezelaughing poate crede ca e in caldurilaughing

| FeliciaCorinaA explică (pentru AtateaConditii):

Pai din aceasta cauza m-a uimit si pe mine absurditatea asta. De obicei, "chinurile" prin care trece o femeie insarcinata nu tin de neputinta de a se abtine pana acasa. Ar fi exagerat sa isi faca treburile in vazul lumii, de parca ar spune :Uite eu respect legea. Din nou, consider legea asta mai mult decat idioata si prostia celor care au votat-o hilara. laughing

| umbrax a răspuns:

O stiu nu e prea amuzant

| FeliciaCorinaA explică (pentru umbrax):

Pe mine ma amuza absurditatea atunci cand nu ma priveste direct. Mintea oamenilor este plina de surprize.

| ayosmdk a răspuns:

Wow, la fel de amuzant ca o cutie cu pisoiasi straight face
Nu.

| FeliciaCorinaA explică (pentru ayosmdk):

Mie o cutie cu pisoiasi mi se pare mai degraba draguta. Dezvolta putin acel "Nu" atat de hotarat. L-ai lasat in aer.

Răspuns utilizator avertizat
| KennyBa a răspuns:

Deci si eu pot sa ma cac in galeata in care se spaala buretii la scoala ca sa fie tabla mai frumoasa! mersi de idee cand ma ijntreaba profu dc m-am **** ii spun k Catalina1993Fely m-a invatat

| FeliciaCorinaA explică (pentru KennyBa):

Este un citat, de aceea am pus acele ghilimele. Mai bine spune-i ca ai sange britanic si ca din legea de mai sus ai dedus o alta lege. A ta! laughing Ciudata deductia dar merge, bine ca se termina scoala in curand.