| FeliciaCorinaA a întrebat:

" În Marea Britanie, legea permite oricărei femei gravide să urineze oriunde doreşte, inclusiv în caschetă unui poliţist, fără să poate fi trasă la răspundere." Eu personal stimez britanicii insa legea asta e absurda rolling on the floor Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Kramerwalt a răspuns:

Si mie mi se pare penibila, dar toti avem opinii diferite, unora li se pare super idea!

19 răspunsuri:
| FeliciaCorinaA explică (pentru Kramerwalt):

De ce super?

| Kramerwalt a răspuns (pentru FeliciaCorinaA):

Sa fim seriosi nu multi oameni au ocazia sa se urineze in cascheta unui politist!:-P

| FeliciaCorinaA explică (pentru Kramerwalt):

Chiar ma intreb, exista cineva care a facut acest lucru. Adica, tine putin si de respectul pe care il ai fata de tine. Sa urinezi in public nu e ceva super.Tu ti-ai lasa sotia insarcinata sa faca acest lucru in fata la Buckingham Palace, in fata a mii de oameni?

| umbrax a răspuns:

O stiu nu e prea amuzant

| FeliciaCorinaA explică (pentru umbrax):

Pe mine ma amuza absurditatea atunci cand nu ma priveste direct. Mintea oamenilor este plina de surprize.

| Kramerwalt a răspuns (pentru FeliciaCorinaA):

Pai eu am spus de la inceput ca este penibil.Dar unii cred super idea, si eu am spus de ce(unul din motive)

Răspuns utilizator avertizat
| FeliciaCorinaA explică (pentru BuzunăricăBuzunărașᶅᵒᴥᵒᶅ):

Pai vad ca tu nu razi. Acest ahaha pare mai mult "versul" unui bou. Stii ceva, de ce nu iti vezi tu de treaba ta baaaa?

| Musique a răspuns:

Dacă doamna are nevoie, lasă-ne să admirăm priveliștea.

| AikkoxD a răspuns:

În România, în regulamentul liceului scrie că e interzis venitul cu arme albe.
Acum nu ştiu de voi, da' pe mine m-au trimis la director că aveam rimelul la mine. Ce, ăla e armă albă?

| ayosmdk a răspuns:

Wow, la fel de amuzant ca o cutie cu pisoiasi straight face
Nu.

| FeliciaCorinaA explică (pentru ayosmdk):

Mie o cutie cu pisoiasi mi se pare mai degraba draguta. Dezvolta putin acel "Nu" atat de hotarat. L-ai lasat in aer.

Răspuns utilizator avertizat
| FeliciaCorinaA explică (pentru BuzunăricăBuzunărașᶅᵒᴥᵒᶅ):

Stii ceva, mie nu imi place cand sunt jignita si mai ales de unul care nu ma cunoaste. Acel jet arata ca ai un caracter de nimic si tu ar trebui sa iti faci o viata pentru ca eu ti-am scris deja sa iti vezi de treaba ta si tu tot te-ai intors raspunzandu-mi intr-o maniera foarte foarte nepoliticoasa. Ma intreb daca mama ta te-a invatat sa vorbesti asa cu fetele. Faptul ca eu pun intrebari care poate sunt stupide nu ar trebui sa te intereseze chiar daca fiecare are dreptul sa isi exprime parerea. Daca intr-adevar voiai sa o faci, reactionai intr-o maniera inteligenta, nu prin cuvinte invatate la coltul blocului. Nu imi place sa conversez prea mult cu persoane pe care nu le consider demne de orice fel de conversatie, fie ea si virtuala asa ca fii fericit in viata si abtine-te din comentarii la adresa mea.

| KennyBa a răspuns:

Deci si eu pot sa ma cac in galeata in care se spaala buretii la scoala ca sa fie tabla mai frumoasa! mersi de idee cand ma ijntreaba profu dc m-am **** ii spun k Catalina1993Fely m-a invatat

| AtateaConditii a răspuns:

Dar gravidele nu se pot abtine sau ce? Daca sare careva sa o violezelaughing poate crede ca e in caldurilaughing

| FeliciaCorinaA explică (pentru KennyBa):

Este un citat, de aceea am pus acele ghilimele. Mai bine spune-i ca ai sange britanic si ca din legea de mai sus ai dedus o alta lege. A ta! laughing Ciudata deductia dar merge, bine ca se termina scoala in curand.

| FeliciaCorinaA explică (pentru AtateaConditii):

Pai din aceasta cauza m-a uimit si pe mine absurditatea asta. De obicei, "chinurile" prin care trece o femeie insarcinata nu tin de neputinta de a se abtine pana acasa. Ar fi exagerat sa isi faca treburile in vazul lumii, de parca ar spune :Uite eu respect legea. Din nou, consider legea asta mai mult decat idioata si prostia celor care au votat-o hilara. laughing

| Pufi1999 a răspuns (pentru AikkoxD):

Pe noi ne lasa cu orice, mai da-i dracului.

Cred ca rimelul e o arma neagra, nu alba.