anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare,iar cine raspunde are funda.
Am fost la o intalnire cu 3 fete deodata si aveam doar 7 lei la mine. Cele 3 doreau un suc... Avand in vedere ca sucul era 3 lei, cum am putut sa le satisfac dorinta fiecareia?big grin

Răspuns Câştigător
| Onio a răspuns:

Avand in vedere faptul ca le-ai pus la comun pe toate trei fete la "un suc" adica un pahar la trei fete, si nu ai specificat ca fiecare fata dorea cate un suc de fiecare, ceri 3 paie, si mai ramai si cu 4 lei in buzunar happy

12 răspunsuri:
| Magnifico a răspuns:

Ori cumparai 2 si le imparteai ori bagai ceva vrajeala si lui numai la 2 celei de a 3 a nascoceai tu ceva laughing

Cum ai reusit intr-un final?

Ai imprumutat bani?batting eyelashes

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru Onio):

Uite baiat destept aiceabig grin...Eu ma prinsesem foarte greu la inceput...Bai ce ma ofticsad

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru Magnifico):

Nuuuu...Raspunsul era..Cumparai un suc si cereai 3 paie big grin

| Magnifico a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Nu fac eu din'astea.

| Onio a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Totul tine de logica, de felul in care este formulata propozitia/fraza si de context.
Nu trebuie sa te oftici. Toti avem "puncte" slabe in anumite domenii. happy

| Ţăpeşu a răspuns:

Te pisai in pahare si zicei ca e suc, nu?

| Wladutz a răspuns:

Ai facut o magie!

| Brâncuşi a răspuns:

In locul tau ma gandeam dinainte, ma frate daca nu am cum sa ies in oras...E treaba de logicabig grin Sau ti-a mancat cainele banii?:O laughing

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru Brâncuşi):

Nu...Cainele meu prefera cocktail de banibig grin.
Banii au crescut in pomul meu fructifer dar se pare ca a fost vijelie puternica si a spulberat banii...

| LucyDinamovista48 a răspuns:

Eu in locul tau il chemam pe Chuck NoRrislaughing

| FlyingSoul a răspuns:

DACA citesti cu atentie observi faza :"Cele 3 doreau un suc...". De aici rezulta ca leai luat 1 lor si posibil 1 tie si... Mda asa ceva nu trebuie povestit.