| HabarNamPeCePlanetaTraiesc a întrebat:

Iti prinzi cainele ca vorbeste(wow)!
Cum ai reactiona?(ai lesina, ai vorbi cu el(daca da ce i-ai spune))?

Răspuns Câştigător
| mel24 a răspuns:

Prima oara as lesina si dupa aceea l-as intreba de ce mama dracu nu a vorbit pana acum :rolling on the floor

17 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Și dacă nu am câine?

Răspuns utilizator avertizat
| Musique a răspuns (pentru HabarNamPeCePlanetaTraiesc):

Îmi place că te oftici.

| anad a răspuns:

Sa stii ca al meu chiar vorbeste cu mine:imi spune cand sa-i dau apa si mancare ca-mi aduce vasul, imi spune cand vrea afara sau sa se joace ca-mi aduce lesa sau jucaria, ma cearta cand nu fac ce vrea el! Sa-l vezi ce galagie si figuri face cand nu are chef sa vina in casa de la plimbare sau cand il trimit in cos la culcare! Vorbesc cu el si chiar ne certam pe bune. (apropo, nu e caine de rasa ci un maidanez salvat de pe malul apei si il avem de 8 ani.)

| Aiwendil a răspuns:

L-as intreba:"Tu ai fost acela care a mancat puiul?"

| єχcєєℓ a răspuns:

Am o lista intreaga:
-L-as duce la un salon de infrumusetare
-L-as pune sa traga pantalonii oamenilor de pe drumlaughing
-Ar fii o garda de corp grozava avand in vedere ca e platit cu biscuiti
-M-as juca cu el pana dimineata
-O sa-l intreb de viata lui sexualalaughing
-O sa vina cu mine sa-mi iau un bandaj pentru ca mi-a dat o labuta dupa cap ca l-am intrebat de viata lui sexualalaughing
-Dar astea sunt vise...Dar de ce doar cainele meu sa vorobeasca? Si nu toate animalele? O sa afli ce zice gaina cand ii furi oualelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum să reacţionez? L-aş duce la Peluza Cătălin Hîldan.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi cel mai paranormal lucru care mi s-a intamplat ever! As vorbi cu el si l‘as intreba ce mancare prefera pentru ca niciodata nu termina tot din farfurie! sad

| DeidaraXR1 a răspuns:

Incerc sa vorbesc cu el. Daca nu ma aude inseamna ca visezlaughing. Pai nu l-as intreba de ce vorbeste sau ceva de genu, as fi mirat si m-as juca cu el cat incape laughing

| DeidaraXR1 a răspuns (pentru HabarNamPeCePlanetaTraiesc):

L-as intreba ce miroase cand se intalneste cu prietenashi lui de breasla laughing)))

| Mokaxoxo a răspuns:

Eu nu am caine, dar daca mi-as vedea pisica vorbind, cred ca m-as arunca de pe casa.

| AllmaGirl a răspuns:

I-as spune: In tot timpul asta tu puteai vorbi dar nu imi puteai spune ce fel de mancare sa iti iau?

| AcHollism a răspuns:

L-as pune sa ma invete caineasca, si sa imi povesteasca ce vorbeste cu cainele de peste drum in fiecare noapte si motivul pentru care nu ma lasa sa dorm.

| Xtal a răspuns:

Draga caine, sufar de schizofrenie.

| SpongeBobPantaloniTriunghiulari a răspuns:

Il pun sa imi faca tema la romana.