anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La serviciu am descoperit unele cauze ale unei dsfunctionalitati de proces si i-am explicat sefului ce si cum iar el intins la sefii cei mari asumindu-si toate meritele si felicitat peste masura.La primul dialog i-am spus ca e un purtator ilegal de creer si a avut nesimtirea sa ma intrebe cum adica.Sa-i spun ca inseamna profesor universitar? Ce sa-i spun?

4 răspunsuri:
| Roby67 a răspuns:

La sefi trebuie sa le spui tot timpul ceea ce vor sa auda ei, si nu adevarulwinking Si mie mi-a trebuit mult pana am invatat

| hominid dreak a răspuns:

Spune-i ca inseamna presedinte. Poate candideaza la urmatoarele alegeri si scapi de el.Ca acolo e la moda sa porti creierul ilegal.

April
| April a răspuns:

Spune-i ca inseamna plagiator, adica cineva care-si insuseste ideile altcuiva.Si da-i-l exemplu pe topaitorul Geoana care si-a insusit ideea liberala cu neamntul salvator al neamului romanesc. Dar nu sunt sigura:sa fie el profesor universitar? Fiinca auzisem ca e ofiter sub acoperire despre care "nu stiu cati mai suntem".

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dragul nostru harciog, tu stiai deja in ce colectiv ai intrat, nu? Cred ca nu esti angajat la ei doar de cateva zile sau saptamini? daca e asa, de ce vrei sa schimbi un las intr-un om cinstit? Crezi ca vei reusi? Cred ca ai destula experienta de viata sa realizezi ca viata este cel mai bun profesor ( universitar!). Poate serviciile prestate de tine ar fi mai apreciate ( platite sau recunoscute ) daca ai lucra in domeniuol liberei initiative, de fapt cred ca de aceea ti se dau asemenea provocari, ca sa te hotarasti. Sa stii ca vorbesc in cunostinta de cauza, impreuna cu sotul meu am lucrat peste 7 ani la o multinationala care ne-a "tras-o" pina am realizat ca nu putem schimba lumea, putem sa ne schimbam pe noi insine sau putem schimba mediul. Tu alegi!

Întrebări similare