Si o sa te sinucizi spanzurandu-te cu o funie placata cu aur, si o sa fii ingropat sub everest cu un ecran lcd in cosciugul facut din eucalipt nu?
...ce trist
Wow, va sa zica ai si iubita, si iubit :)))
____ http://verze.ro - simtul umorului nu a murit!
Aha. si unde o sa fii inmormantat intr-in cosciug de aur. pamantul o sa fie din aur negru. in cosciug o sa ai o plasma sau un fotoliu. nu dar acum pe bune ai pus intrebarea asta ca sa te dai mare cu ce ai sau asa ca nu ai avut ce face? a... si daca chiar o sa te omori anuntama si pe mine sa vin la inmormantare, pentru ca cred ca se vor da: masini, televizoare, prosoape din aur sau daca nu ce? vai ce idioti pot fi uniI. pentru raspunsul asta merit funda de aur clar.SCARBO DE OM.
Oameni buni un moment de reculegere!
si cui ii lasi toate astea? poate...nu stiu unui user al carui nume incepe si se termina cu L si in mijloc are o? doar o idee...
Asta chiar e un chin. Si pe mine ma pune mama sa-mi fac curat in camera mea cu 6 etaje, piscina si in plus mai e si terasa. Nu ma lasa sa merg la scoala decat cu avionu privat si imi da numai verzisori nu-mi da euro.
Hai sa ne punem capat zilelor impreuna
.
Offff ce trist![]()
![]()
Chiar imi place gluma![]()
...interesant...macar mai e cineva cu simtul umorului, dar acum sa fim seriosi cine nu ar vrea tot ce ai mentionat tu mai sus.adica daca ar fi asa nu ar mai fii o viata de *** nu?
oricum interesanta intrebare.plzz funda
LisaJulie întreabă: