Un ungur agata o c. a în Gara de Nord si o duce la el acasa. O dezbraca, si vede ca era epilata peste tot. Unde e peru’? întreaba mirat strainul. - Hai sictir, zice cu. a, la 700 de mii ora oi vrea sa stiu si geografie? Lozhi ii zice lu' Ion: -Mai, Ioanie vreau sa rog la tine sa inveti la mine limba romana. Vreu sa zici la mine ce diferenta-i intre bai si catastrofa? - Mai, Lozhi, vezi tu, eu am o turma mare ghe oi. Daca, Domne feri, da molima peste ele si more tache, ei, asta-i bai. asta-i bai mare. Da', daca da cu bomba peste Budapesta si omora tat, apai, asta-i catastrofa, da' nu-i bai.
Intr-o seara Maria ii zice lu' Ion:
- Ioane, mai zi-mi si mie o vorba calda, ca de mult nu te-am mai auzit!
- Marie, sa te arda focul!
Cu doua saptamani inainte de nunta Ion îi zice Mariei:"Fa Marie, hai sa facem si noi, stii tu..." Maria ii da o palma."Ai fa Marie ca n-o fi bai" "Nu, peste doua saptamani, dupa nunta!"Ion insista:"Ai fa Marie, lasa-ma macar sa pun mana..."Maria se indupleca:"Bine, te las, da numa oleaca"Ion baga mana in chilotii Marie, apoi si-o retrage satisafacut, insa venindu-i sa se scarpine la nas, tresare deodata:"Aoleu, asta trebuie sa stea la congelator, ca nu rezista doua saptamani!"
In fata cortului citiva rromisori jucau ascunselea. Unul mai mic a intrat sub fusta bunicii sa se ascunda timp in care bunica trage un vint feroce.Iese saracul galben ca ceara si intreaba;-Bunica ce ai matale acolo sus intre picioare? Iar ea;-Eha nepoate, am un motor de 7 cai putere.La care el;-Vezi bre ca a murit un cal ca tare urit mai miroase.
Vad ca iti plac casatoriile... poate arunci un ochi si pe aici! http://bancuri.federal.ro/bancuri_cu/casatorie
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: