Nefolositoare,proasta,ilogica,urata,grea,pitipoanca,grasa,dusmanul copiilor!
O chestie
nu cunosc sensu' acestui cuv:d![]()
matematica...~=p ce dracu'...cine o in teleg?
cand o sa fac eu radical din pi atunci matematica o sa fie altceva in afara de nefolositoare, plictisitoare, urata, oribila, scarboasa, batoza, obeza, o limba extraterestra, tortura etc etc [ma scuzati ultimele 3 m-am inspirat de mai sus![]()
]
pa pis p matematica...nasol ca m-am nevoie de ea in viata.![]()
Tarrre pentru cine se pricepe super bine, dar pentru mine e OK pentru ca nu excelez la acest obiect, dar imi place![]()
Tarrre pentru cine se pricepe super bine, dar pentru mine e OK pentru ca nu excelez la acest obiect, dar imi place
Eu cred ca te ajuta matematicaa...pentru ca daca te duci la un mafgazin si trebuie sa dai banii te poate insela ala banii daca nu cun...
O urasc la fel de mult cum il urasc pe Justin Biberonnnn.
Va dati seama ca mas caca pe ea de mathe si pe Justin Biberon nu?
O chestie unde sau chinuit unii sa descopere lucrurile astea inutile si dupa ce ca si-au stors creierul toata viata ca sa le gaseasca o logica vin alte generatii dupa ei (adica generatia noastra) care ii mai si injura cu toate teoremele si formulele lor idioate adica si-au irosit o viata intreaga ca sa ce? ca sa vina altii dupa ei si sa-i injure de toti mortii lor (ce mai fraieri, nu?)
p.s. matematica e utila (algebra)numai la inmultire si impartire si pana la (geometri)arii atat restul e inutil!
Cosmarul oricarui elev
o tampenie
pierdere de timp
bataie de cap![]()
o materie in plus![]()
pentru cei ce invata e un hobby... pentru mine. ohh[sincer nu urasc matematica.ci profa de mate
] ![]()
Mishto.is cel mai bun din cls.Pt mine e usor.numai eu ies la ore...
mai sunt si inca vreo 3 dar eu is cel mai bun inteleg totul.La gradinita am luat un premiu.Matematicianul grupei.
Un monstru gras cu ochi rosii care pe unii ii prinde de coada dar pe mine nu...
Matematica cred ca este сel mai costisitor obiect, nu il voi inteleg niciodata, dar recunosc ca este folositoare in viata...
LisaJulie întreabă: