Nefolositoare,proasta,ilogica,urata,grea,pitipoanca,grasa,dusmanul copiilor!
Este o materie pe care daca nu o stii nu ai sa poti munci nici ca gunoier. nici mie nu imi place dar trebuie so invat
Ceva pe care eu iubesc mai mult decat orice. Nu stiu altii de ce urasc matematica. ea este dragostea pura, adevarata.
Imi place mult matematica atunci cand vb in clasa sau ne culcam sau trimitem biletele
-plictisitoare
-aiurea
-ora de somn
-ora in care desenez pe bank
si mai multe.:*:d
Matematica e urata, diabolica,scarboasa, incredibil de neinteresanta si dezgustatoare.
Si ar mai fi dar nu le pun pe toate.
Pa, pa!
Proasta, urata, handicapata, grea, plictisitoare, vorba lui PiluLă
P. S. In scoala altfel masuram toata curtea scolii :puke deci no sa scapi niciodata de ea!
Pff
sincer urasc matematicaa
! pentru ca profa de matematica avea boala pe mine ca imi daduse pirce in buzsa.si m-a lasat pe vara x(! mi-a stricat toata vara.binenteless. acum am numai note de 9 si 10
asta pentru ca a bagat frica in mine.si pentru ca proful nu e superr sweet
.are vreo 5o d anii
dr ma intelege :X oricum matematicaa o sa-ti foloseasca peste ceva timp :*! te pup
Tare.Mie unul imi place matematica,dar am prieteni care nu o adora. Daca spui ca e ilogica, e clar ca nu iti place scoala.Mie de exemplu nu imi place gramatica si chimia dar nu incep sa spun ca sunt ilogice, grase.Fiecare are preferintle lui. Unora le place romana, altora matematica, limbile straine etc., dar nici o materie nu e nefolositoare.
LisaJulie întreabă: