| TheCrab a întrebat:

Matematica eee... [continua tu]winking
devil

Răspuns Câştigător
| ღArySოﺁℓεღ a răspuns:

Nefolositoare,proasta,ilogica,urata,grea,pitipoanca,grasa,dusmanul copiilor!

77 răspunsuri:
| Ana_4782 a răspuns:

Este o materie pe care daca nu o stii nu ai sa poti munci nici ca gunoier. nici mie nu imi place dar trebuie so invat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E grea, ceea ce o face mai interesanta pentru mine big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O caterinca care te abureste de nu mai stii de tine(gen iarba care nu da dependenta da te baga-n euforie asa ceva)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Misto.

| Flowerz a răspuns:

Ceva pe care eu iubesc mai mult decat orice. Nu stiu altii de ce urasc matematica. ea este dragostea pura, adevarata.

| anadragutza a răspuns:

Imi place mult matematica atunci cand vb in clasa sau ne culcam sau trimitem biletele

| Tania_9268 a răspuns:

Prea multa si prea complicata...un minim de cunostinte e ok.

| Zac a răspuns:

Cea mai tare materie! Am numai 10 si 9 la ea!

| kathy7649 a răspuns:

Misiune imposibila!

| RaZzzWaNnn a răspuns:

O materie domitata de arsy hany (arsinte=profu de mate, hany=alintare)

| iuliaa1x a răspuns:

-plictisitoare
-aiurea
-ora de somn
-ora in care desenez pe bank
si mai multe.:*:d

| andreyuka a răspuns:

Cea mai tampita materiestraight face

| xKikOAlecswaa a răspuns:

Matematica e urata, diabolica,scarboasa, incredibil de neinteresanta si dezgustatoare.
Si ar mai fi dar nu le pun pe toate.
Pa, pa!

| imaPufuletzxD a răspuns:

Proasta, urata, handicapata, grea, plictisitoare, vorba lui PiluLă laughing P. S. In scoala altfel masuram toata curtea scolii :puke deci no sa scapi niciodata de ea!

| Andreioschaaaa a răspuns:

Este o materie pe care nu o s-o înțeleg niciodată! ...complicată rău!

| andreeaa_4520 a răspuns:

Pfflaughing sincer urasc matematicaalaughing! pentru ca profa de matematica avea boala pe mine ca imi daduse pirce in buzsa.si m-a lasat pe vara x(! mi-a stricat toata vara.binenteless. acum am numai note de 9 si 10 laughing asta pentru ca a bagat frica in mine.si pentru ca proful nu e superr sweet love struck.are vreo 5o d anii laughing dr ma intelege :X oricum matematicaa o sa-ti foloseasca peste ceva timp :*! te pup love struck

| Syo a răspuns:

Tare.Mie unul imi place matematica,dar am prieteni care nu o adora. Daca spui ca e ilogica, e clar ca nu iti place scoala.Mie de exemplu nu imi place gramatica si chimia dar nu incep sa spun ca sunt ilogice, grase.Fiecare are preferintle lui. Unora le place romana, altora matematica, limbile straine etc., dar nici o materie nu e nefolositoare.