anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nenea sorin lovește din nou:
Stăteam liniștită pe messenger când deodată BANG! îmi apare prostie de aia de accept . Ok, am acceptat. Am întrebat cine e și mi s-a răspuns că este fostul sau... nu știu al celei mai bune prietene. L-am crezut fiindcă sunt proastă și am spus tot ce aveam pe suflet împotriva persoanei acuzate (inclusiv faptul că am pus întrebarea pe care adminii mi-au șters-o și că multă lume îl înjura). Vorbesc eu ce vorbesc cu el și prietenul la a cărui poză ne-am certat ieri mă anunță că de fapt nu e fostul prietenei mele ci sorin . Și el a salvat toată conversația în care am spus și niște chestii pe care m-aș simții prost să le afle cineva și le-a dat băiatului care m-a anunțat de faza aia .
Cum puii mei să scap de el ? Nu își găsea altă zi în care să mă frece la cap?

Întrebare bonus : câți dintre voi ați da petrecere dacă eu aș murii ? ^^

24 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Ai ajuns sa spui o chestie ...destul de personala unor tipi de pe net.pe care cel mai probabil nici macar nu stii cum ii cheama
Serios ma ...nu credeti ca exagerati?

| CastraveteMurat a răspuns (pentru Apache):

Mă refeream că am spus niște chestii pe care mai apoi i-a deranjat pe prietenii mei. Și el (pe care îl cunosc) s-a dat drept unul din amicii mei. oh go on

| Musique a răspuns:

Eu l-as bate pe cel ce te-ar manca. puppy dog eyes

| MâţulMov a răspuns:

Mie teama de un singur lucru: n-o sa scapam prea curand de tine...

| CastraveteMurat a răspuns (pentru MâţulMov):

Ok, o să vă fac pe plac și voi dispărea din peisajul T/A. Mulțumiți? ^^

| Foxie2 a răspuns (pentru CastraveteMurat):

Eh na.ce-ti pasa tie cine ar da petrecere? Oricum esti moarta in primul rand si in al doilea rand nu exista prieteni adevarati (mai ales) pe un site. Doar simpatie.
Mai gandeste-te si la ce vrei tu, nu numai la ce vor altii.
Daca esti aici inseamna ce vrei sa stai pe la T/A atunci stai.
Pana la urma ce e mai important sa faci mai multi oameni fericiti sau doar unul?
O ramai.ramai cu bine

| MâţulMov a răspuns (pentru CastraveteMurat):

Nu, nici gand, esti una dinre cei normali de pe aci, era un fel de gluma.

| MâţulMov a răspuns (pentru Foxie2):

Nu cred ca exsta prieteni adevarati nici in viata reala...

| CastraveteMurat a răspuns (pentru MâţulMov):

La faza cu prietenii ai mare dreptate. Aveam eu cândva o "prietenă" bună. În fața mea era "Vai, dragă ce bine arăți azi!" și apoi se întorcea la altă fată și îi zicea "Arată groaznic!" deci...oh go on

| Foxie2 a răspuns (pentru MâţulMov):

Ba da exista...prietenii adevarati sunt raritati si nu sunt mari sansele sa ai astfel de prieteni dar eu am una.
Nu uita daca vrei prietenii adevarati fi tu unul mai intai!

| Foxie2 a răspuns (pentru CastraveteMurat):

Asta e o pupincurista si o persoana falsa care nu are curaj sa-si spuna parerea, o lasa si o superficiala. Urasc persoanele astea...

| Deny1333 a răspuns:

Oh, crap, lipsesc şi eu ceva timp şi ZBANG. Ce e asta, bă nene?

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

CUI ÎI PASĂ?! Nu te cunoaştem personal ca să ne pese când te cerţi tu cu-n cocalar slobozit în cur,ce îţi zice el,ce nu-ţi zice,ce îţi face,ce nu-ţi face,dacă se masturbează cu şosetele tale sau dacă îţi **** un topor când te prinde la colţ să iei pâine.
Răspuns bonus: Nu ştiu, dar eu nu aş fi printre ei, nu îmi pasă în aşa hal de existanţa ta încât să manifest orice fel de emoţie.I'll be scândură faced.

| GhostStar a răspuns:

Care te omoara o sa il fierb in otet

| NothingToEat a răspuns:

Daca as fii in locul tau i-as da o bataie zdravana
N-as da nici o petrecere de ce sa imi irosesc castravetii murati

| Dragonel a răspuns:

As plange langa castraveti murati

| Roo a răspuns:

Esti proasta(tu ai spus-o si ma bucur nespus pentru ca reunosti acest lucru)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu aş face pomană dacă ai muri---
Şi acolo aş servi castraveţi muraţi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca ai muri (ceea ce e de neacceptat) l-as aduce pe salam la inmormantarea ta, ca sa-ti cante. Stiu ca nu e geniala petrecerea de ramas bun, dar pe mine manele m-ar scula si din morti, pun pariu ca si pe tine te-ar chema viata ca sa-i ucizi pe manelisti cu foc din iad.
Acu sa fiu si eu un pic serioasa cu situatia ta, da-l naibii, si nu-l mai lua in seama, rupe orice legatura cu el

| viperinescu1 a răspuns:

Eu asa da petrecere toata luna daca tu ai muri

Eu as da petrecere cu tot nemul meu daca tu ai muri laughing as face chef de chef 2012 ajutati-ma toti ce care ma sustineti

Ba fataaa eu as dansa pe mormatu tau pe manele laughing) ce intrebari tampite mai pui si tu laughing.

Ce bine imi pare ca ai luat teapa.