Ai ajuns sa spui o chestie ...destul de personala unor tipi de pe net.pe care cel mai probabil nici macar nu stii cum ii cheama
Serios ma ...nu credeti ca exagerati?
Mă refeream că am spus niște chestii pe care mai apoi i-a deranjat pe prietenii mei. Și el (pe care îl cunosc) s-a dat drept unul din amicii mei.
Ok, o să vă fac pe plac și voi dispărea din peisajul T/A. Mulțumiți? ^^
Eh na.ce-ti pasa tie cine ar da petrecere? Oricum esti moarta in primul rand si in al doilea rand nu exista prieteni adevarati (mai ales) pe un site. Doar simpatie.
Mai gandeste-te si la ce vrei tu, nu numai la ce vor altii.
Daca esti aici inseamna ce vrei sa stai pe la T/A atunci stai.
Pana la urma ce e mai important sa faci mai multi oameni fericiti sau doar unul?
O ramai.ramai cu bine
Nu, nici gand, esti una dinre cei normali de pe aci, era un fel de gluma.
La faza cu prietenii ai mare dreptate. Aveam eu cândva o "prietenă" bună. În fața mea era "Vai, dragă ce bine arăți azi!" și apoi se întorcea la altă fată și îi zicea "Arată groaznic!" deci...
Asta e o pupincurista si o persoana falsa care nu are curaj sa-si spuna parerea, o lasa si o superficiala. Urasc persoanele astea...
CUI ÎI PASĂ?! Nu te cunoaştem personal ca să ne pese când te cerţi tu cu-n cocalar slobozit în cur,ce îţi zice el,ce nu-ţi zice,ce îţi face,ce nu-ţi face,dacă se masturbează cu şosetele tale sau dacă îţi **** un topor când te prinde la colţ să iei pâine.
Răspuns bonus: Nu ştiu, dar eu nu aş fi printre ei, nu îmi pasă în aşa hal de existanţa ta încât să manifest orice fel de emoţie.I'll be scândură faced.
Chiar ca e corect!
Daca as fii in locul tau i-as da o bataie zdravana
N-as da nici o petrecere de ce sa imi irosesc castravetii murati
Daca ai muri (ceea ce e de neacceptat) l-as aduce pe salam la inmormantarea ta, ca sa-ti cante. Stiu ca nu e geniala petrecerea de ramas bun, dar pe mine manele m-ar scula si din morti, pun pariu ca si pe tine te-ar chema viata ca sa-i ucizi pe manelisti cu foc din iad.
Acu sa fiu si eu un pic serioasa cu situatia ta, da-l naibii, si nu-l mai lua in seama, rupe orice legatura cu el
Eu as da petrecere cu tot nemul meu daca tu ai muri
as face chef de chef 2012 ajutati-ma toti ce care ma sustineti
Ba fataaa eu as dansa pe mormatu tau pe manele
) ce intrebari tampite mai pui si tu
.
LisaJulie întreabă: