| BoGhDaN a întrebat:

Nu ati observat ca Clannad e cam prostanac am o intrebare care sa va dovedeasca ca nu are mai mult de 13 ani findca varamea de 10 se uita la gossip girl http://www.TPU.ro/......ai-gasesc/

Stiu ca are mai multa experienta pe TPU dar eu cred ca e doar un copil.Nu vreau sa ma credeti ca IloveKazimirAndLisa si Jelli nu o sa ma creda de loc dar eu imi sustin afirmatia

Intreabare:Ce faceti :)

P. S:Sunt serios cu afirmatia am pus-o aici ca aici intra Clannad

P. S2:Nu sunt serios in legatura cu intrebarea

P. S3:Daca scrieti ca da tu cati ani ai si tu de cand esti pe TPU nu va mai obositi sa scrieti

11 răspunsuri:
| Bastet a răspuns:

şi vine el,nighTBladeBogdanHateJB, din lumină, să ne facă clară identitatea lu' madam Clannad.

jenibil.

| pinguinuVerde a răspuns:

Doamne...şi vărumeo de 22 de ani se uită la desene.Şi copii de 11 ani se uită la chestii erotice... şi care e problema? Fiecare se uită la ce vrea indiferent de vârstăwinking
Nu văd care e problema de vi să jigneşti alţi useri apărând din umbră, nodody's perfect.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| lunarwolf a răspuns:

1. Fac bine.
2. M-am prins, da' o fac ca sa te stresez.
3. Da' tu cati ani ai si de cand esti pe TPU? Nu era mare oboseala. oh go on

| lunarwolf a răspuns:

Crii,nu-i mai luati apararea, inainte de a va uita la raspunsurile pe care le da.straight face

Se crede mare si tare, jignindu-i pe ceilalti in cel mai urat mod!straight face

| lunarwolf a răspuns:

Scumpa mea, ei ti-au luat apararea pentru ca nu s-au uitat prin raspunsurile tale idioate si lipsite de sens.

Si da, sunt aparatoarea celor care merita!

| MiHaI a răspuns:

Daca ar si merge linkul

| Dannalc a răspuns:

Si de unde sti ca nu sau uitat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și ce treabă am eu aici? Și ce dacă e copil. Și eu am 14 aniwinking. Nu cred că e importantă vârsta aici. Să se ducă dracu` oricâți ani ar avea, chiar nu îmi pasă de vârsta ei.
Dacă tot insiști, cred că e puțin mai mare decât mine...mă rog, presupun și eu.
Iar dacă insiști iar, sunt pe TPU din vara lui 2010, dar mi-am făcut cont abia în februarie happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Clannad, eu era să fac șoc când am văzut asta. Amuzant, șocant, penibil: http://www.tpu.ro/......-intampla/ la mai mulți și baftă.

Și-i dau dreptate lui EvilBite. Cât de limitat să fii respecți o ființă ca asta și să o pupi undeva? Să nu te superi pe mine.

Dacă te întrebi de ce îți cotrobăiam prin întrebări, am văzut la motivul suspendării "TEME" și eram curioasă despre ce teme vorbea.