şi vine el,nighTBladeBogdanHateJB, din lumină, să ne facă clară identitatea lu' madam Clannad.
jenibil.
Doamne...şi vărumeo de 22 de ani se uită la desene.Şi copii de 11 ani se uită la chestii erotice... şi care e problema? Fiecare se uită la ce vrea indiferent de vârstă![]()
Nu văd care e problema de vi să jigneşti alţi useri apărând din umbră, nodody's perfect.
1. Fac bine.
2. M-am prins, da' o fac ca sa te stresez.
3. Da' tu cati ani ai si de cand esti pe TPU? Nu era mare oboseala.
Crii,nu-i mai luati apararea, inainte de a va uita la raspunsurile pe care le da.![]()
Se crede mare si tare, jignindu-i pe ceilalti in cel mai urat mod!
Scumpa mea, ei ti-au luat apararea pentru ca nu s-au uitat prin raspunsurile tale idioate si lipsite de sens.
Si da, sunt aparatoarea celor care merita!
Și ce treabă am eu aici? Și ce dacă e copil. Și eu am 14 ani
. Nu cred că e importantă vârsta aici. Să se ducă dracu` oricâți ani ar avea, chiar nu îmi pasă de vârsta ei.
Dacă tot insiști, cred că e puțin mai mare decât mine...mă rog, presupun și eu.
Iar dacă insiști iar, sunt pe TPU din vara lui 2010, dar mi-am făcut cont abia în februarie
.
@Clannad, eu era să fac șoc când am văzut asta. Amuzant, șocant, penibil: http://www.tpu.ro/......-intampla/ la mai mulți și baftă.
Și-i dau dreptate lui EvilBite. Cât de limitat să fii respecți o ființă ca asta și să o pupi undeva? Să nu te superi pe mine.
Dacă te întrebi de ce îți cotrobăiam prin întrebări, am văzut la motivul suspendării "TEME" și eram curioasă despre ce teme vorbea.