| NoChanceForUs a întrebat:

Nu c-aș fi eu rasist, daar... voi ce părere aveți?
http://www.220.ro/funny/NUNTA-LA-MOLDOVENI-II/Dhfhg0syTb /

14 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Ok ...moldovenii din iasi si piatra neamt = oameni adevarati si curati.
moldovenii dinspre sud,vaslui, buzau.etc =niste tarani ordinari...
Nu zic de toti.dar cam asta e ideea!
Am avut cazata o moldoveanca din iasi, studenta si olimpica la matematica cu nu stiu cate concursuri internationale la activ...in schimb am avut un moldovean din vaslui, care a iesit in curu gol din baie, pentru ca nu gasea lantul la wc...in 2011
Ce dracu ba frate, pe bune acum.

| Polaris a răspuns (pentru Apache):

Țăran din Piatra Neamț, prezent aici.

| Bya132 a răspuns (pentru Polaris):

Ești un om adevărat și curat.

| NoChanceForUs explică (pentru Polaris):

Mihni,te speli?

| sebibutu a răspuns (pentru Apache):

Vaslui sigur nu este în Sud ci în Estul Moldovei, iar Buzăul nici măcar nu este în Moldova, asta dacă ai idee pe unde trece Pârâul Neajlov.

| Apache a răspuns (pentru sebibutu):

Pardon.am confundat buzaul cu bacaul!
Dar ideea ramane in picioare.cum te duci in sud dinspre iasi ...nivelul de trai scade considerabil!
nu am nimic cu oamenii aia. sunt si multe exceptii...dar zona aia dintre vaslui si Galati, fara suparare dar chiar e codasa tarii...

| Bogdanux a răspuns:

Ce tot aveti ma, cred ca el e rasist cu prostii... cum e cascadorul de pe tomberon.

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

0:31 Facepalm a la Moldova, se stie!

| Downfall a răspuns:

Faza cu tomberonul e epică

| totElodia a răspuns:

Crezi ca te numesti rasist, doar pentru faptul ca privesti moldovenii dintr-o alta perspectiva?
Un roman rasist, de exemplu, nu tolereaza : chinezii, japonezii, negrii. Lista continua. Cel mai probabil esti de etnie roma, ori esti extraterestru. Asta cred ca te face sa crezi ca esti diferit de moldovenii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu daca ai vreo mica idee ce inseamna rasism...Moldovenii sunt albi deci nu se poate spune ca esti rasist(decat daca admiti ca esti un negru care a facut vitiligo)
Vitiligo=ce-a patit Michael Jackson de a ajuns alb cand de fapt s-a nascut negru. Google it!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tomberonu e deştept. Se deschide când e gunoi pe el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii atent aici http://www.220.ro/funny/Cand-Prostia-Isi-Face-Casa/oorYMeCprj/ :-J, in lumea asta de nimic trebuie sa mai fie si de astia.

Întrebări similare