| Loome a întrebat:

Nu sti de ce dar as prefera sa reiau TPU The Movie 2.
Eram prea la inceput.
Vreau argumente pro si contra.

21 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Nu... dc? a trecut si gata! posteaza o noua parte daca vrei dar nu mai reface o poveste veche ca e de prost gust! :... si daca faci o parte noua include si tu mai multi utilizatori. pana acum nu apari decat tu si cretaker!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Pisicuța a răspuns:

Ar fi o idee buna sa reiei si pe dealta parte sa nu.
Daca o iei de la capat ar fi ca si cand ne-am intoarce in timphee hee. Dar acum depinde si de tine daca faci alte cadre, alte idei pentru TPU the movie 2...nu stiu exact ce sa-ti zic...sunt cam indecisa aici straight face

| Deyutza a răspuns:

Ash fii contra deoarece TPU movie s-a terminat si gata! a fost cool dar s-a terminat; vei avea mai mult succes cu o idee nouawinking

| u????p a răspuns:

Contra...vino si tu cu o idee mai noua, ai ramas cu sechele de la acel comic?

| pwp a răspuns:

Pro pro pro pro
pro 100%

| NuConteazaCineSunt a răspuns:

Sunt PRO!
Dar ma bagi si pe mine in el?batting eyelashes
Te rogg?

| Gentiana a răspuns:

Iarasi comicuri? Nu stiu ce faceti voi, dar pe mine credeti-ma ca am ajuns si sa visez aceste comicuri (mai ales cele cu rahatul turcesc si romanesc) laughing.

| FuegoJr a răspuns:

Eu sunt PRO! Dar sincer, sa nu il faci la felwinking Sa mai schimbi ceva ca. A spus si @Tudorrrr ar fi cam nasol sa vedem acelasi lucru din nouwinking

Bafta :*!

| Razvan1807138078340 a răspuns:

Scuze dar eu sunt contra deoarece sunt pro.

| Popcorncubranza a răspuns:

Pro...:d

| ELNuInvataMomentan a răspuns:

Pro. Te-ai perfectionat in timp.

| Kanghu a răspuns:

Nu stiu de ce preferati toti comicurile? Nu ar fi mai interesant sa incepem si cu altceva?

| geoox550 a răspuns:

Prooh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde ce vrei tu.Eu as fii contra.Pentru ca nu mi-ar place sa ma extaziez cam asa:
"Ohhh, mistooo, a aparut TPU The Movie2! *da click* Oh shieeet, am mai vazut asta!"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da @tudorrrr, mihnea are dreptate, sa nu cumva sa uiti sa il postezi pe Tumblr.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga @Bianca inger negru si dragoste mov, pai tu iti schimbi user-nameul din 5 in 5 minute, cum sa te bage saraca Loome in comic?

| Angelixa a răspuns:

Eu sunt pro

| Angelixa a răspuns:

Pro vrem TPU moooooovie looooome