anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oameni buni de pe acest site sau din lumea mare va transmit iar, nu din punct de vedere sexual,,; Va iubesc.Am o inima asa mare ca incapeti toti.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Traiasca Flower Powerwinking

11 răspunsuri:
| ioanaa a răspuns:

Ma bucur sa stiu ca ma iubeste cineva, in afara de parinti si cativa prietenihee hee

| MisterKat a răspuns:

Iubire platonica se numeste acest tip de iubire a ta?!
Esti tare! happy

| dyanna a răspuns:

Deci l-ati auzit pe om. avem toti locuri rezervate in inima lui. acum puteti va rog frumos sa nu va mai impingeti si sa asteptati la rand ca niste oameni civilizati?
adica eu inteleg ca nu mai aveti rabdare sa intrati in inima lui, dar nici chiar asa ca dam in extreme...

P. S.: si noi te iubim, si daca te straduiesti putin, o sa incapi si tu in inimile noastre, desi o sa fie cam amre inghesuiala acolo ca deh! noi n-avem inimi asa de mari...

| dyanna a răspuns:

Mare*...scuzati eventualele greseli gramaticale.....atata iubire te sufoca...

| dyanna a răspuns:

Harciog, am incercat sa fiu ironica (probabil ca n-am reusit). nu ma refeream la faptul ca ai tine mortis sa incapi in inimile noastre. ma refeream la faptul ca sunt putine persoane care isi exprima sentimenetele de moment in fata tuturor. tu ai simtit nevoia sa ne spui ca incapem in inima ta. putine sunt persoanele care ar spune astawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da ce ai castigat la loto sau te ai indragostit?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Uite un om îndrăgostit de viață.
Pupici.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Coco acum ne iubesti? pana acum ai facut misto de unii

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ptr toti. totul face parte din viata deci; Traaiimmm.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ptr dyanna.Eu, sa nu ma intelegeti gresit, nu ader la a incapea in inimile voastre in mod special caci oricum am o anumita cale care imi cere mai multa singuratate.deci ar fi ceva normal. pot insa sa-ti spun ca f. putini au reusit sa ramina aproape de mine dar pot sa ii numesc oameni intr-adevar

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Draga harcioge.esti in regula? ceva temperatura? cate grade are, batrana? tuica, tuica batrana? cate grade are?