| Just4Joker a întrebat:

Oameni ca ăştia de la T/A şî Dragoste şi sex transformă TPU' intr-un site de matrimoniale / discutii despre viata sexuală şi alte căcaturi. Ştiaţi că sunteţi peste tot pe facebook, băi? La T/A, aşchia nu sare departe de trunchi. Toţi sunteţi la fel... Nişte distruşi. Dacă mă susţin anonimii care postează pe facebook, să-mi posteze şi mesaju' meu.

12 răspunsuri:
| MâţulMov a răspuns:

Buna dimineata Soare, aaa, luna happy

| AlinaaAli a răspuns:

Eu nu mi-am vazut nici o intrebare sau raspuns pe acolo, deci, ma doare hat la cuchee hee
si care e faza ca au ajuns acolo? s-au vrut vedete si asta au invatat de la TV,de la Dragusanu,Crudu,Tonciu, etc, ca daca fac sex sunt vedete, eee nah...si aici daca faci sex cu un castravete sau cu un cal, esti vedetea! si te dau astia si pe facebook frateeeeeee laughing) deci,te rog frumos, respect pentru vedete!
ia zi, nu cumva esti invidios/oasa pe ei ca au ajuns acolo si tu nu?

| CautNume a răspuns:

Auzi ma "distrusule" ce mai cauti aici?

| Downfall a răspuns:

Am ajuns pe facebuci? Suntem superstaruri, uraaa!
-__-

| Nuvăsufăr a răspuns:

Acum vine întrebarea genială: aşa, şi?

| MyObsessionStaPeContulAstaOLuna a răspuns:

Pe Facebook DeMotival s-a dat de gol, au făcut printscreen şi au uitat să şteargă numele.
A auzit Facebook-ul de TPU frate, ei în loc să se ducă la nişte categorii normale*dacă or mai exista* se duc la D/S deja şi T/A-ul din cauza panaramelor ăstora a ajuns de tot râsu'.

| Ţepeşu a răspuns (pentru MyObsessionStaPeContulAstaOLuna):

Aleex752 e idiotu de la DeMotival care ne pune pe Facebook sad

| Pawesome a răspuns:

Dormi in continuare

| Just4Joker explică (pentru Pawesome):

Sunt treaz demult, baby...
Ahăm, mai au să facă variante in engleză!

| Pawesome a răspuns (pentru Just4Joker):

Nu cred, te-ai trezit cam tarziu

| BlondiNNNa a răspuns:

Chiar sunt peste tot pe facebook! Si radem de toate porcariile pe care le scriu la Dragoste si Sex. Sunt foarte multe pagini care au astfel de poze!:d

| TheBloodyRoses a răspuns:

Si? Bravo lor ca sunt pe facebuci. Daca au intrebari de`a dreptul geniale de ce te bagi? Vezi`ti de treaba ta happy.