anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oare ce este de fapt acest BEnt0180? Credeam ca e interzis sa detii atatea idei
sau sa posezi un umor negru intr-o masura exagerata. Bent, daca esti pe aici, prin preajma, crezi ca ne poti explica si noua ce ai facut si de unde te-ai inspirat in postarea intrebarilor si mai ales raspunsurilor superbe?
Aaaa si era sa uit, am gasit o poza perfecta pentru tine:
http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/2/2/7089/51171 37/1/shrek1.jpg
Sa-mi spui daca e pe placul tau!;;)

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
9 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Bent e un tip inteligent, cu simtul umorului foarte bine dezvoltat, care isi manifesta plenar aversiunea fata de agramati si care face sarea si piperul acestui site.

nony
| nony a răspuns:

Si eu am gasit una perfecta pentru tine : http://hana.iarbaverde.ro/wp-content/uploads/2007/09/dontfeedthemonkey.jpg

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Este om. Şi umorul lui, oricât de "negru" ar fi, destinde atmosfera pe TPU., iar chestia asta e bine venită. Printre atâtea periuţe pernuţe şi filme XXX mai avem nevoie şi de o poezie a la Bent happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru mine sau pentru el raised eyebrows

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ptr ce te-ai luat de prietenul meu? Doamne bent, cit e lumea de rea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Chiar ceea ce ati vrut voi sa spuneti mai sus am vrut sa reliefez si eu... Persoane ca Bent nu se gasesc peste tot si suntem mandrii ca avem una... So, bravo Bent!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fato, tu te-ai indragostit de ăsta...
Mno, Bent e un fel de ceva care seamana cu nimic, il poti gasi nicaieri, desi il vezi peste tot. Bent, raspunsuri superbe? rolling on the floor
Si da, cum spunea Ruxandra, Bent iubeste agramatii. Plus filosofii de crasma si poetii de ocazie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doamne, harciog, ai pus cratima corect. Eforturile mele nu au fost in zadar.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bent, desi mi-ar fi placut, probabil nu-s filozof de crisma.Se pune problema celorlante greseli pentru ca or sa mai fie. N-ai putea sa ne spui filozofi de club?