anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ok deci ați devenit plictisitori și spun asta chiar eu care. mă fașcina aceasă categorie și ei na.Au dat bolile în voi așa că uite cum facem.
Deseară la 12 dăm restart T/A.Totul revine la normal.
Unde e categoria aia plină de viață care mă fașcina mereu? Spun cu mâna pe inimă că mi-e dor de glumele proaste ale GroparuluiVesel și cum zicea el mereu "Groapa Vesela"

See you around!

16 răspunsuri:
| Furculingură a răspuns:

Te susţin întru-totul! Să rupem butonul de restart smug

Deşi sper să nu mai fie nevoie de vreun restart vreoddată...

| Liviu a răspuns:

Ar fi bine sa dai Restart si la melodiile din 2000 laughingsa le faci sa vina iar pe postul atomic laughing
Ar fi bine sa il poti impusca pe biberon, pe guta, salam (sasesc), inna, si multi alti cu care te mai cunosti tu.
Adui inapoi pe 3sud est, bosquito, L.a, asia, si multi alti care faceau anii 2000 sa fie GG dar majoritatea din voi sunteti nascuti prin 99 2000 daca nu gresesc sad nu stiti ce e aia muzica laughing adevarata:X
Dai restart si la trivia si la laughing vremurile din 2000

| єχcєєℓ a răspuns (pentru Liviu):

Crezi că mi-e nu mi-e dor de muzica adevărată? Crezi că o ascult pe Ruby-stinge lumina cu melodiile ei fără sens? Uneori mi-e dor de un
"Nu pot sa-mi imaginez ca te voi pierde" prin casă.

| Liviu a răspuns (pentru єχcєєℓ):

Ma simt asa 'old man' laughing dar na, asta e, cica 'evoluam' sau cum imi place mie sa spun laughing " Ne prostim din ce in ce mai mult "

| suităr a răspuns:

Stii ca e imposibil, nu?raised eyebrows

| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Eu nu prea ştiu cum era T/a-ul înainte, dar dacă voi puteţi reveni la normal, pot să mă iau după voi şi va fi ok big grin

| Speed99 a răspuns:

Da si mie imi e dor... Mie dor de vremurile in care chiar radeam pe categoria asta.

| Fridăm a răspuns:

Aleluia...
Bun. Dacă vreţi să fie altfel, renunţaţi la a mai pomeni în orice întrebare utilizatori ca Ashadow, tu, sau de ''iubirile'' dintre X şi Y. Poate a fost amuzant la început, dar fără supărare, deja se cam face abuz.
Că venii vorba, cred că sapă de zor. Nu l'am mai văzut pe'aici de ceva timpthinking

| Speed99 a răspuns (pentru Fridăm):

Mda, exact ce ai scris tu, am gandit eu inainte laughing

| Fridăm a răspuns (pentru Speed99):

You stole my mind. Shame on you!

| єχcєєℓ a răspuns (pentru Fridăm):

Păi normal că a fost amuzant bro.Eu am început asta un timp. apoi tooți cu cuplurle și divorțurile de parcă T/A e o telenovelă...Fr33dom fii sincer/sinceră
Sunt eu un idol pentru voi? De ce toată lumea e obsedată de mine?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bine. Asa sa fie. Se va schimba totul, inclusiv cuplurile, nu?

| єχcєєℓ a răspuns (pentru anonim_4396):

Dă-le naiba de cupluri nimeni nu mai vrea să audă de ele
I don't want to see

| SmileyesotulmeusecretLOL a răspuns:

Mi-e lene. Eu tot fac povestea aia dramatica. A revenit T/A TV.

| Speed99 a răspuns (pentru SmileyesotulmeusecretLOL):

Uite vezi exceel! Vroiam sa iti zic ca nu poti face nimic daca pui postarea asta... de exemplu copilu' asta de 10-11 ani maxim tot pe a lui/ei o tine

| єχcєєℓ a răspuns (pentru Speed99):

Smaili copil de 10 ani? Apăi la cât de bine cântă.