| VibeTrix a întrebat:

Oracol
Despre de toate laughing
1. Daca ai fi o masina, ce model ai prefera sa fi?
2. Ce crezi ca le place cel mai mult femeilor, dar cel mai putin?
3. Daca ai putea sa-ti alegi o superputere pentru toata viata, care ar fi?
4. Daca te-ai putea intoarce in timp,pe vremea cand erai copil, ce sfat ti-ai da?
5. Daca ai intra din greseala peste mine la duș, unde ai privi prima data? rolling on the floor)
6. Ce-ai face daca in timp ce inoti ti-ai pierde slipul? laughing)
7. Crezi in dragoste la 1 vedere?
8. Care este vedeta care o apreciezi cel mai mult?
9. Cum definesti o femeie sexy?
10. Care este cel mai indraznet lucru pe care l-ai scris intr-un sms?
11. Ai fost vreodata prins in timp ce faceai s*x sau te masturbai?
bye rolling on the floor)

31 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

1.Porsche Cayman S
2.Ciocolata -cel mai mult
Baietii prost crescuti-cel mai putin (aveam alt termen dar nu am vrut sa jignesc)
3.Teleportare...e lene mare, stiu.
4.Nu te mai apuca de jocuri pc care nu sunt online ca oricum o sa le stergi candva si tot ce ai facut a fost doar o mare pierdere de timp.
5.Ce intrebare pentru oracol... daca as intra atunci ar fi din adins, doar nu sunt surd sau chior ca sa nu imi dau seama ca e cineva de acolo.Depinde daca ai sau nu ceva de aratat.

6.Alta intrebare de oracol smug LOL
In primul rand nu inot in slipi ci in pantaloni scurti sau ceva de genul, din motive pe care unii le pot ghici...Vai de voi, numai la prostii va ganditi acum rolling on the floor
Daca ar fi sa se intample atunci as sta in apa pana cand ori as gasi acea pereche de pe langa mine ori pana cand ar veni un prieten/o ruda care sa-mi aduca un prosop...De obicei eu nu ma duc la piscina/strand singur intrucat e naspa, ce naiba.
7.Nu.
8.Morgan Freeman
9.O femeie care nu e de moravuri usoare si care totusi arata bine...

10.Cel mai indraznet lucru scris unei persoane de acelasi sex sau?

Pai, la baiat a fost cam asa "Raspunde naiba odata la telefon ca ti-l leg de gat! Stiu ce ai facut, nu e nimic, raspunde doar ca vreau si eu sa vorbim, atat...nu te omor inca ma mai gandesc."

La fata..."Imi pare rau dar nu am fost la acea ora ca sa-ti pot da lectia la biologie" rolling on the floor Nu dau SMS fetelor, sorry!

11.Ce intrebare...De ce intrebi? Nu, nu sunt obsedat de asta ca altii. NEVER smug Dar tu?