Wow, super misto, le-am vazut pe toate 3, chiar ai imaginatie, de abia astept sa vad urmatoarea parte.ciudat finalul cu unde este noname .
Pls, cat mai repede partea a4a! la asta a3a am ashteptat parca o eternitate...in fiecare ora intru sa vad daca o aparut urmatoarea
app: BRAVOOOOO!
Am citit sfarsitul Stiu eu ce sa intampalt cu Noname...bla bla bla foarte tare continua!
Iti jur ca am murit de ras cand am vazut banda desenata si ai totala dreptate! cam asa se intampla in site. tot felul de intrebari penibile fara rost dar trebuie sa ne ajutam caci acesta este rostul acestui site! cred ca fiecare imagine avea ceva amuzant in ea. mi-ar placea la nebunie sa pot aparea si nu stiu in ce masura se poate. ce pot sa spun:go CRETAKER!
Ai un talent nemaivazut. Eu rad cu lacrimi la fiecare...continua si baga-ma si pe mine
.
Prea tare
Ai talent omule
Felicitari
Abia astept si urmatoarele parti! ( baga`ma si pe mine. daca vrei, bineinteles
)
Super misto)) astept cu nerabdare urmatoarea parte. esti super tare.ai talent
vreau si eu sa apar
))
Respect bro, asteptam Cretaker vs Last Boss, dar nu prea curand fa cat mai multe episoade noi le asteptam cu mare rabdare
Foarte tare bro.lupta cu Gideon a fost..."epica"
inclusiv întrebarea "Gideon era văăăr-tu!"
ai talent
astept partea a 4-a si la mai multa inspiratie
Wow:O super tare:X:X chiar ai talent... ce rau imi pare ca a inceput scoala si nu mai am timp de TPU doar in weekend ce mai reusesc sa intru pe site
@Cretaker pe ursulika vreau s-o vad in urmatoarea parte din "TPU the movie"
E foarte fain `filmul` acesta, exprima realitatea Asteptam si urmatoarele parti...