| Cretaker a întrebat:

Partea a 3-a din "TPU the movie" (sa-i zic asa) e aici, bros:

http://i.imgur.com/J1nHJ.png

110 răspunsuri:
| purpleice a răspuns:

Wow, super misto, le-am vazut pe toate 3, chiar ai imaginatie, de abia astept sa vad urmatoarea parte.ciudat finalul cu unde este noname laughing.

| MrBeanTeddyBear a răspuns:

Super ingenios!

| PamPamRawwr a răspuns:

Pls, cat mai repede partea a4a! la asta a3a am ashteptat parca o eternitate...in fiecare ora intru sa vad daca o aparut urmatoareabatting eyelashes
app: BRAVOOOOO!

| Anonim_5535 a răspuns:

Am citit sfarsitul Stiu eu ce sa intampalt cu Noname...bla bla bla foarte tare continua!

| vintageheart a răspuns:

Ai talent, nu glumalaughingAbia astept a4a partehappy

| traficanta a răspuns:

Ce imaginatie bogata ai laughing

| Anileda a răspuns:

Cam multi vor in filmlaughing
Bravo, imi place, ai talent.
Deabea astept partea a 4-ahappy

| abcdfegbhwrthbfwsrtg a răspuns:

Iti jur ca am murit de ras cand am vazut banda desenata si ai totala dreptate! cam asa se intampla in site. tot felul de intrebari penibile fara rost dar trebuie sa ne ajutam caci acesta este rostul acestui site! cred ca fiecare imagine avea ceva amuzant in ea. mi-ar placea la nebunie sa pot aparea si nu stiu in ce masura se poate. ce pot sa spun:go CRETAKER!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci, ma simt flatatahee hee. Nu pot sa nu observ ca mi-ai facut coafura cum o am in poza, ceea ce inseamna ca in afara talentului, arati si multa implicare.
Ok, serialul tau urca in topul meubig grin

| zalisa a răspuns:

laughing
Ești un geniu!

| marrr a răspuns:

ARTA PURA! Asteptam alt desen din acesta, ca tare ma amuza.

| Lαααα a răspuns:

Esti foarte talentatblushing

Ma bagi si mie in una din partile viitoare?smug mersikiss

| Lαααα a răspuns:

Ma bagi si pe mine* pardonlaughing)

| SweetAngelCry a răspuns:

Ai un talent nemaivazutlaughing. Eu rad cu lacrimi la fiecare...continua si baga-ma si pe minelaughingbatting eyelashes.

| Bishop a răspuns:

Foarte tare frate laughing

stay cool and make trolling devil

| Antonia90 a răspuns:

Prea tare laughing
Ai talent omule laughing
Felicitari laughing happy love struck
Abia astept si urmatoarele parti! happy ( baga`ma si pe mine. daca vrei, bineinteles big grin )

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Lollaughing ai talent!

| CrazyClery a răspuns:

Super mistolaughing)) astept cu nerabdare urmatoarea parte. esti super tare.ai talentwinking vreau si eu sa aparlaughing))

Apache
| Apache a răspuns:

Nu doar noname a disparut! a mai observat cineva ca a disparut si nony?

| Dove a răspuns:

Respect bro, asteptam Cretaker vs Last Boss, dar nu prea curand fa cat mai multe episoadewinking noi le asteptam cu mare rabdare big grin

| cicilica a răspuns:

Prea tare bro. le ador cat ar fi de lungi!

| AshEldo a răspuns:

Foarte tare bro.rolling on the floorlupta cu Gideon a fost..."epica"rolling on the floorinclusiv întrebarea "Gideon era văăăr-tu!"rolling on the floorai talentbig grinastept partea a 4-a si la mai multa inspiratielaughing

| Oanny a răspuns:

Wow:O super tare:X:X chiar ai talent... ce rau imi pare ca a inceput scoala si nu mai am timp de TPUcrying doar in weekend ce mai reusesc sa intru pe sitesad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu unde sunt? Prin tocilarii aia? Imposibil...cum am putut sa nu ma arat userilor? laughing) Mdeah... data viitoare indraznesc!

| nodeerskulls a răspuns:

Mi se pare mie sau imi vad capatana pe acolo? laughing
Bravo Bob my man.

| Nirvana a răspuns:

Esti genial!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bestial! Omule esti talentat si sper sa ajungi asa pana la episodu 20 de acolo sa treci la anime, Super!
Eu unde sunt? rolling on the floorlaughing Dau o sugestie poti baga inca 2 agenti calut007 si eu laughing=> Barbati in negrulaughing

| Shuellen a răspuns:

@Cretaker pe ursulika vreau s-o vad in urmatoarea parte din "TPU the movie"happy

E foarte fain `filmul` acesta, exprima realitatealove struck Asteptam si urmatoarele parti...

| Brumilicious a răspuns:

Esti super frate! ai talent... astept partea a 4 a big grin
mercii big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cât de tare!

BRAVO, ai felicitările mele... îndată ce le găsesc, pe aici pe undeva...thinking