Aia se numeşte situaţie neîncheiată, nu corigenţă, tipa. Dacă proful tău e ca proful meu, păstrează ţuica aia pentru el şi te asigur că treci.
Mai, eu cred ca stiu care e problema ![]()
la profu ii ciuda ![]()
\![]()
invita-l mai si pe profu la o tuiculita sa ai si tu cu cine horii
Eu vreau dinaia din...am un lapsus. a...prune. ''punctulete'' ''punctulete'' Te rugam sa mai arunci o privire asupra textului pe care l-ai scris adineauri.
Robotelul care tocmai l-a citit nu l-a putut posta, fiindca punctele de suspensie pe care le folosesti din belsug i-au cauzat o migrena.
Serios vorbind, te invitam sa mai reduci din "..." si "...", fiindca sunt destul de deranjante pentru cei care iti vor citi postarea.
In plus, abuzul de puncte de suspensie dilueaza mesajul si denatureaza intelesul. Robotelul iti multumeste in avans! Te rugam sa mai arunci o privire asupra textului pe care l-ai scris adineauri.
Robotelul care tocmai l-a citit nu l-a putut posta, fiindca punctele de suspensie pe care le folosesti din belsug i-au cauzat o migrena.
Serios vorbind, te invitam sa mai reduci din "..." si "...", fiindca sunt destul de deranjante pentru cei care iti vor citi postarea.
In plus, abuzul de puncte de suspensie dilueaza mesajul si denatureaza intelesul. Robotelul iti multumeste in avans! Te rugam sa mai arunci o privire asupra textului pe care l-ai scris adineauri.
In plus, abuzul de puncte de suspensie dilueaza mesajul si denatureaza intelesul. Robotelul iti multumeste in avans!
Iti las si paharul meu ca nu imi place alcoolul sau iti opresti banii care vroiai sa ma inviti la dusca.
LisaJulie întreabă: