| yourdream22 a întrebat:

Problema
Filmul are 2 ore
Scena romantica tine 60 de secunde
Intrebare:cand intra mama in camera?

11 răspunsuri:
| Fragile a răspuns:

La fiecare scenă romantică, nebunatica. :3

| LumeaÎnTreiDe a răspuns:

Mama e cea in cauza

| Foxie2 a răspuns:

Nu intra ca se uita si ea la filmul ala in cealalta camera.

| CriminalăÎnSerie a răspuns:

La scena romantica, iar tu schimbi canalul ca si cum nu stii la ce sa te uiti whistling.

| TotEuBaiiIsBack a răspuns:

La partea cu sex.

| Alyra a răspuns:

După 1 minut.

| epurel a răspuns:

Cand deschide usa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fix la scena romantica sau e deja acolo si se uita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand are nevoie de tine ca sa-i duci gunoiul, sau sa mergi la magazin.

| Harumiiii a răspuns:

Exact in clipa aia blestemata, in momentul actiunii. Nici mai devreme, nici mai tarziu. Asa se intampla o data cand ma uitam la un film de groaza cu o prietena de-a mea si surorile noastre (ambele mai mici). Am amenajat noi acolo cadrul perfectlaughing: pc-ul era pe birou, noi intinse pe jos cu paturi si perne, paturi in geam, usile inchise, lumina stinsa, volumul la maxim. Asa si trecuse cam o ora cand deodata. a wild sex scene appears ...asa fara nici un preludiu, nimic, nimic. Eu am reflexe bune, deci as fi putut face un salt in stil kung fuu sa opresc "oroarea", dar a venit de nicaieri.Bine, nu era mare chestie daca nu erau alea mici cu noi. Si ca si cum nu ar fi fost de ajuns, tot de nicaieri apare si mama prietenei mele(eram la ea acasa). In situatia aia absoult jenibila cu scena "secsii" inca in plina desfasurare, cu surorile noastre ranjind pe sub patura, cu maica'sa in camera si noi intinse pe jos, credeam ca eu, fiind cea care a venit cu ideea, o sa termin acuzata de corupere de minori si eventual, arsa pe ruglaughing. Dar de unde?! Referitor la ce a spus @Efzy ..primul lucrul care i l-a zis maica'sa prietenei mele a fost "Hai, nu duci gunoiul?" si vazand fetele noastre de raci "Ceee? Am vazut ca va uitati la prostii"(ca si cum pe ecran ar fi rulat Tom si Jerry). What did just happen?! Is it real?! Definiste "prostiile", te rog! Cu totii stim ce inseamna "prostiile" in vocabularul parintilor nostri. A incercat mama sa-mi explice cand aveam vreo 5 ani. Asa am inteles, in sfarsit, cum a aparut sora'mea: "S-au prostit berzele" laughing

| xCristianx a răspuns:

Cand vrea muschiul ei.