| JosCenzura a întrebat:

Sa va povestesc ce am patit azi in autobuz.Se tot uita urat unu' la mine, si m-am dus si i-am pus o intrebaree de nici nu se astepta sa il intreb asa ceva: Ce te uiti ma? Si el, a dat dovada de o mare nesimtire... mi-a zis ceva ce nici mama nu mi-a zis:O : Imi cer scuze. Ati mai intalnit asa nesimtiti?

12 răspunsuri:
| FreakyFred a răspuns:

Nici maică-ta nu ţi-a zis? Crâncen.

| TooSexyForYou a răspuns:

Nu! In viata mea! :O Ce nesimtit e doamneeeee!

| Bogdanux a răspuns:

Da.Pe mine.

*not*

| Alexakos a răspuns:

Oameni idioti sunt peste tot la fiecare pas. am inatalnit si eu dar sub alta forma. insa aici tu esti de vina ca l-ai bagat in seama. autobzul ala nu avea geamuri sau alte locuri in care sa te uiti? cu cat bagi in seama idiotul cu atat mai mult te faci tu de cacao. un sfat nu mai baga pe nimeni in seama. oricat s-ar uita la tine si orice ti-ar zice. pur si simplu nu baga in seama, asta ii dispera rau.

| zăGhost a răspuns:

rolling on the floor) Tu glumeşti, dar partea idioată e că eu chiar am păţit o fază de genul.

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Cum de ai avut tupeu sa postezi ma mir cu nu te-au suspendat la ce injuraturi ai scris aici!

| ȚiganTranspirat a răspuns:

Doamnee...

| DaVà a răspuns:

Frate nu mai asculta rap! Nu e de tine...

| WhiteWolf7 a răspuns:

Eu ii dadeam un cap in gura, si dupa caz, daca era mai mare si mai puternic decat mine, o luam la fuga(faceam chestia asta aproape de statie), daca nu era il mai si bagam in spital.Pai cum adica, ma injuri tu pe mine in halu asta?/M-ai nascut tu ca sa ma injuri? Du-te dracu, si ii si spargeam nasu si gura cu capu.

| RockaruL a răspuns:

Pai daca te uitati asa urat la mine, ce voiai sa fac? Sa scot cwru' si sa iti arat ghaoza?

| ReallySomebody a răspuns:

:O al doilea specimen primul`, ca sa nu se supere e bogdan26! Doamne chiar ca vine apocalipsaa doamne nu mai suprot aceasta lume!

| EvilThoughts a răspuns:

rolling on the floornu mai potlaughingde abia am tastat...laughing