| Anonymus3000 a întrebat:

Ziceti si mie niste replici sau niste actiuni ca sa fiu mai amuzant. eu sunt destul de amuzant zilnic fac macar pe cineva sa rada dar uneori raman in pana de ideei si as vrea sa stiu cate o replica amuzanta pentru orice ar spune alt cineva dau funda
Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| Mihaelaa98 a răspuns:

Leam ales chiar eu de pe net sunt ca un fel de insulte dar merg intre prieteni laughing

Nu stiu de ce, dar de fiecare data cand deschizi gura incepe un idiot sa vorbeasca.
Arati foarte bine pentru varsta ta… zici ca ai fi in viata.
Prietenii tai vroiau sa faca ceva special de ziua ta… asa ca ne-am gandit sa te trimitem la culcare.
sora ta e atat de urata incat atunci cand o duci la zoo ingrijitorul iti spune:Multumim ca ati adus-o inapoi!
Nu vreau sa te fac maimuta. De ce sa imi asum eu meritul pentru ceea ce ti-ai facut singur?
tu esti att de urat incat oamenii merg de Halloween costumati in ea.
Sunt impresionat, nu am intalnit niciodata o minte asa de mica, intr-un cap asa de mare.
Scuza-ma, ma confuzi cu cineva caruia ii pasa de ce spui tu.
Crezi in dragoste la prima vedere sau mai e nevoie sa mai trec inca o data?
Oglinzile nu pot vorbi…dar ce noroc pe tine prietene ca nu rad… ))
Ajuta-i pe sarmani. ia-ma cu tine acasa
O zi fara dvs. e ca o luna de concediu.
Fiecare trebuie sa existe, dar de ce tocmai dvs?
Dintii tai is ca stelele, la fel de galbeni si la fel de indepartati!
Cand m-am imbolnavit ai fost langa mine, cand mi-a murit cainele ai fost langa mine, cand mi-a fost mai rau ai fost langa mine! Mai plimbate ca-mi aduci ghinion!
Ma tot gandesc la anii in care am fost prieteni... si ma intreb ce dracu' a fost in capul meu?
asta-i prea belea
Nu, eu nu aud rau…va ignor numai.
Tu ai arata foarte bine in ceva lung, curgator… Amazon, Nil, Dunare…
Esti ca un frate pentru mine.Imi amintesti de nataraul care canta la banjo din "Deliverance."
2. Este o mica diferenta de varsta intre noi. = Nu vreau sa imi dau intalnire cu tata.
3. Nu ma atragi in "sensul" acela. = Esti cel mai urat personaj pe care l-am vazut vreodata.
4. Viata mea este prea complicata acum. = Nu vreau sa stai toata noaptea, alfel vei auzi convorbirile telefonice cu ceilalti barbati cu care ma intalnesc.
5. Am un prieten. = Prefer motanul meu si 2l de Coca-Cola.
7. Nu este vina ta, ci a mea. = Este vina ta.
8. Ma concentrez aspra carierei mele. = Chiar si ceva atat de plictisitor si de nesatisfacator cum ar fi serviciul meu este mai bun decat faptul de a ma intalni cu tine.
9. Sunt celibatara. = Am jurat sa nu ma intalnesc cu barbati ca tine.
Mi se pare mie sau vorbesc?
Mi-ar fi placut sa fii la TV ca sa te inchid
Ma uit la luna te vad pe tine,ma uit la soare te vad pe tine, ma uit la stele te vad pe tine, da mai date naibii din fata mea
Cand te-a nascut mata a zis "Ce comoara!", iar tactu a spus "Hai sa o ingropam"

0 răspunsuri: