Spune-i sa vina cu tine ca veti merge la noriel sa-i cumperi jucarii,dar de fapt du-o intr-un loc ascun si castreaz-o de tot ce are in gura!
Nu va mai canta, si nici nu are cum sa te spuna la masa, fiindca nu mai are gura
Deci.E o problema ff grava.Si eu eram la fel ca tine dar am rezolvat-o
.
1.Ai putea so rogi sa numai cante asa de tare, caci ai putea sa chemi politia si sai dea amenda pentru deranjarea linistii publice.
2.Sa afli ce o ingrozeste cel mai mult si sa canti si uh acel lucru(sau sa-l faci)![]()
Ori...in cel mai rau caz...rezista pana se plictiseste
P.S.:si eu ascultam Melodiile lu pedofilu ala dar m-am plictisit dupa vreo 2-3 luni
Funda?
Bwai asta e o gluma
)))) e la T/A asa ca incepe sa canti si tu o melodie pe care o enerveaza pe ea poate o sa inceteze
Vorbeste cu ea despre asta, dar daca vezi ca e cam ciudatica, evit-o si ai rezolvat problema.
Buna :*
tare faza "ce sa fac sa stau linistita pe WC" ![]()
vorba lui XxXxN0Sm0kIn6xXxX,canta si tu ceva ce nu-i place sau spune-i sa nu mai cante.
Minte-o cu ceva daca zici ca-i mica. Spune-i de stirea aia veche cum ca ar fi pedofil (stiu ca-i fake)
Pa, pa.
Ii faci o farsa nebuna, colegii erau sa ma omoare, sa de tare i-am speriat si in acelasi timp enervat cu farsa mea =] nu eram in apele mele atunci
LisaJulie întreabă: