Mh... aşa, aşa, deci zici că e cu pumni, palme, bătaie... îţi recomand să vă violaţi unu pe altu. Sau să vă băgaţi beţisoare de vată zahăr unu altuia în ochi şi în cur.
))) hai mai, nu le mai da si tu idei traznite!
))
Sall Anutza Dragutza! Treaba sta asa : categoria la care ai postat intrebarea e gresita! eu zic sa o stergi pana la dimineata, sau cand te vei trezii maine, vei avea un soc!
Daca se va mai trezi maine...
Bai zuzu! du-te-n Cucuruzu!
M-am dus si cand am ajuns acolo mi s-a spus ca e rezervat locul de unul ImiPlaceSaEnervezLumea.
http://www.myfacewhen.com/362/
Du-te si asculta melodia aia `Ai Se Eu Ciumegu! `
Jocuri fara bataie? Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).
Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!
Te rog sa ii raspunzi domnului de mai sus, care a comentat la raspunsul meu, ZuuzuPrim, pentru ca eu nu vreau sa mai bag pe inca unu la ignor!
Si stiu ca tu ai idei :X
Misiune indeplinita alinuto!
Mulţam fain!
Pai eu sunt mai putin dur cu tine si te ajut
incerca castelul, leapsa, frunza etc. ca la ora asta nu imi mai aduc aminte
Tepesu,sa stii ca ea a zis sa nu fie cu pumni bataie etc. nu sa fie! Si te rog nu-i mai spune unui copil mic asa ceva ca te raportez.
Salut anutza as avea un raspuns pentru tine:tu chiar daca ai vrea sa joci un joc impreuna cu ei,nu sunt de acord toti cu jocul tau si asa sar destrabala totul. daca ar fi de acor toti cu jocul tau iata cateva ideei:vatea-ascunselea,leapsa,fete filem sau baietii melodii sau cantaretii, tomapant, as manca o portocala. daca ti se pare bun raspunsul da si mie o funda
LisaJulie întreabă: