| InsartIuzarneimHiar a întrebat:

Salutare si bine vam gasit la primul episod UPC (Un Program Cacat) din sezonu 1. Aci' vom discuta despre comunitatea TPU si alte jocuri, seriale, siteuri si alte cacofonii. Dupa cum m-am gandit eu pirateria ii buna. Adica nu-i chiar asa rau, nu? Nu? Mda azi vom discuta despre useri. Cum dicken nu mai face comicuri cred ca ma duc la un concert dea' lu' Bieber, adica e mai rau decat sa cada un pian pe tine! Musique, schimbati imaginea de la profil ca arati ca o vampira nebuna, si EqualDeck, 2 cirese? Serios? si amicu meu umbrax, la ce imagini iti pui sunt 100% sigur ca esti prieten/ruda cu Moartea, si LupisorulSmecher, CE NUME II ASTA? Si apache, ma rog avataru tau e fain da incearca sai pui ochii rosi. Dash, IMAGINEA TA E SOARELE? Cum eu am o imagine cu ASTPU (ASHPD) ((Portal Gun)) si ma cheama Subject 15837 sa nu credeti ca am fost la inchisoare. Mau testat la Aperture Labs, si cand am terminat toate testele, am primit o prajitura cu ciocolata si cand am atinso o explodat si mo umplut cu ciocolata! Explozia o fost mica, navea cum sa ma omoare doar sa ma acopere cu ciocolata... Am gasit un bilet pe care scria "ZE CAKE IZ A LIE! -GLaDOS" dar era in prajitura deci... "Te rugam sa mai arunci o privire asupra textului pe care l-ai scris adineauri.
Robotelul care tocmai l-a citit nu l-a putut posta, fiindca punctele de suspensie pe care le folosesti din belsug i-au cauzat o migrena.
Serios vorbind, te invitam sa mai reduci din "puncte, puncte" si "puncte, puncte", fiindca sunt destul de deranjante pentru cei care iti vor citi postarea.
In plus, abuzul de puncte de suspensie dilueaza mesajul si denatureaza intelesul. Robotelul iti multumeste in avans!" Asta a scris cand am vrut sa public intrebaea, deci mai reduc din puncte. Hai pa ca am treaba. Trebuie sa merg sa vad ce dracu mai fac pe la T/A, Ciaaaaaaaoles! (Acest post de pe TPU va fi difuzat in fiecare luni).

24 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Mi-as schimba ochii in rosu dar e o mica mare problema... dude, mi-e lene

| Musique a răspuns:

Îmi place poza asta.Te deranjează așa mult?

| InsartIuzarneimHiar explică (pentru Musique):

Nuuuuuuuu... Ma deranjeaza foaaaaarte mult.

| Musique a răspuns (pentru InsartIuzarneimHiar):

Păcat.O s-o schimb când mă plictisesc de ea.

Plictisestete acum sau te omor.

Am o stare prea bună ca să mă plictisesc.batting eyelashes

Stai oleaca sa-mi iau drujba...

Aștept.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti nou?

| Fiction a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu.E mai vechi ca tine, e aproape putrezit.Tu abia mucegaiesti.

| InsartIuzarneimHiar explică (pentru Fiction):

Sis ataaaaaat de vechi... si mi-am tot schimbat numele... am fost SoulBreaker, Robotzelu, 2Cool4School, 2Cool4SchoolDGray si 2Cool4SchoolGuy. Acm sunt Subject 15837.

| LaughOutLoud a răspuns (pentru InsartIuzarneimHiar):

Si ce ai facut in tot acest timp?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Fiction):

:\

| anonim_4396 a răspuns (pentru InsartIuzarneimHiar):

Eu te-am intrebat ca nu prea tam vazut pea'ici

| anonim_4396 a răspuns (pentru Fiction):

Dap...tu esti mai putrezit ca el

| Fiction a răspuns (pentru anonim_4396):

Ihi smug

| InsartIuzarneimHiar explică (pentru anonim_4396):

Inca odata spun... am fost SoulBraker, Robotzelu, 2Cool4School, 2Cool4SchoolDGray si 2Cool4Schoolguy... Acm sunt Subject 15837.

Okok

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca iti spun cine e GLaDOS pe TPU imi dai funda?

Daca ii adevarat, da. Si se scrie GLaDOS.

Www.tpu.ro/utilizator/tpu

Atunci o sa fie un... cartof? big grin

Nu. Un automat. E deja.winking

| Aneurysm a răspuns:

Just like Jesus chiling in the sea (of blood and sadness devil )...