| NuAmAsaCeva a întrebat:

Sarumana TPU! Mi-a crescut un deget in plus pe mana si nu stiu ce sa fac sa scap, imi ajunge ca am 5 urechi si 3 ochi, sa fie de la vreun croasant expirat? Dar eu vreau oricum sa scapt de al 6lea desti! Ajutor sad

18 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai probleme la mansarda, vericule.Sau ce esti.E.T sau mutant.

| NuAmAsaCeva explică:

Mersi

| pizzahut a răspuns:

Poti sa incepi sa scrii SF-uri, poti da lovitura.

| endeavour a răspuns:

..si pe TPU sa descoperit o noua forma de viata.laughing

| BlackChocolate1 a răspuns:

Aprinde-te!

| MonnicaM a răspuns:

laughing ce dotat esti.Cumva ai visat azi-noapte vreun mostru si ti-ai dat seama ca el este idealul tau in viata?

| RB26DETT a răspuns:

Suna la hollywood ca poate ajungi sa joci prin star trec

| Braunion a răspuns:

Psihoza de la un cap la altu. Ai nevoie urgent de 300 mg Thorazine (Chlorpromazine)...

| ionutZzG30 a răspuns:

Mda si pana saptamana viitoare cate degete o sa ai? 12? laughing)

suntserios
| suntserios a răspuns:

Baga l in a treia gaura din fund

| ßσьσсєℓα a răspuns:

Ia 6 degete de la o singura mana, pune-le la fiert la 5 000 000 de grade celsius, cu paste, pune 5 oua ( cu tot cu coaja ), pune pesmet, si carne (cata vrei), de oricare fel si indredientul magic : un ciob de sticla. Ia ciobul din ''supa'' toxica, dupa 5 minute de fierbere, taie degetul si ce mai vrei tu si nu o sa te doara tare, o sa te doara enorm, si cu sangele din deget, dupa ce inunzi casa sa ii faci o poza sa vad daca a mers laughing.

| ßσьσсєℓα a răspuns:

Sau, du-te la studioul Star Wars laughing sau in Monstrul din Lockness (nu stiu cum se scrie happy, intelegi tu...).

| Musique a răspuns:

O să fi diferit/ă.
Oricum ești, că nu ai nume, dar acum vei fi cea/cel mai diferit/â.

| Snowal15lea a răspuns (pentru MonnicaM):

Idealul lui in viata e femeia cu mustata ...si patru degete, o ureche, 15 ochi, 90 dinti, 5 picioare, 2 coate etc

| MonnicaM a răspuns (pentru Snowal15lea):

laughing da, da..cred ca ai dreptate tongue

| MonnicaM a răspuns (pentru suntserios):

laughing

| Andrei1099 a răspuns:

Si ce faci cu el laughing.