Eu iau prajituri. Nu stiu ...cred ca pur si simplu sunt eu asa mai misto.
Glumesc...
Nu prea acord mare importanta zilei de nastere, doar ca servesc bomboane la scoala, mai primesc 2-3 cadouri de la neamuri, si ca in fiecare an, mama imi face tort! ![]()
...dar anul asta, o s-o rog sa-mi faca si mie tort flambat, ca a lu' ala din imagine!
Cadouri.Primesc cadouri pentru că am putut să mai supraviețuiesc un an în această lume crudă.
Eu îmi iau coca-cola, sprite, fanta, şi nu ştiu ce, prăjituri, comand pizza, invit prieteni, le spun părinţilor să plece.
. Serios, şi chiar mă ascultă. Mda... Şi petrecem. Discutăm despre fetele care ne plac.
Şi chestii.
Bere. Prieteni. Filme de groaza. Jocuri de carti. Bere. Strigat pe geam ca nebunii, la 11 noaptea. Bere. NO PARENTS!
TL; DR: Bere.
Fara artificii, decoratiuni si fara palarie.
Tort facut de bunica.Interesant,nu?
Profesorilor.Ma rog, majoritatii lor. Si colegilor mei de clasa. Si in capul directoarei. A vagabonzilor, a gropilor de canal, a fostelor afise electorale, a paianjenilor, a vanzatorilor de tigari, si in cel al organului sexual masculin.
Pff. Ziua mea o sărbătoresc cu Yeti și BigFoot. Să știi ce bine ne distrăm. Yeti mi-a dat un înger de gheață anul trecut, păcat că s-a topit. Iar BigFoot mi-a dat un picior mare de aur. Pfuu, ce mi-a plăcut!
Invit tot orasul, dau cu artificii, comand 10 baxuri de bere, vin numai smecheri cu ferrari si petrecem 3 zile!
http://generatormeme.com/media/created/hiwfzn.jpg
mda...
LisaJulie întreabă: