Nu stiam. ce stiam este ca nu e amuzant. Asta e site pentru acordat ajutorul in orice fel de problema, nu pentru glume proaste. Chiar nai ce sa faci?
Wow. Fenomenal ce zici tu aici
Ar trebui sa te duci la Dan Diaconescu sa castigi un ban cinstit
Imi place adresarea cu "bai". Foarte politicoasa
"Stiati ca acum unu stramba din bot in semn de nemultumire?" -mama tocmai s-a strambat cand a citit. Tare
Ioi stai că mă doare burta
cică fost spion C.I.A...vai îţi trage o "mamă de bătaie" când vede
. în rest mi'e milă de săracele veveriţe.ar trebui să folosească bicicleta sau mijlocul de transport în comun să evite mersul pe jos
Stiu! Si la ce-mi foloseste ca stiu? Timpul cum vine, asa si pleaca; zebrele oricum nu le foloseau romanii ca trec strada pe unde vreau muschii lor; sfarsitul lumii era firesc sa se amane ca s-a mai amanat de cateva ori; cea cu extraterestrii e interesanta si cred ca oricum vor veni ei sa termine autostrazile; ce daca am imbatranit cu un an ca oricum nu spun niciodata varsta adevarata si de veverite nu -mi pasa ca ar putea si ele sa-si cumpere masina ca acum s-o ieftinit! Pace!
Chestia cu extratereştrii o ştiam, i-am văzut cu ochii mei! Incaşul când îşi face cont?
Bai, stiu ca imbatranesc si mai stiu ca altii stramba din nas, dar eu nu le dau atentie
Veveritelor nu am ce sa le fac, sa nu mai mearga pe jos, poate sa mearga pe sus
Eu am vorbit cu Dumnezeu sa prelungeasca sfarsitul lumii, imi este tare mila de omenire
De restul nu mai stiu bai
Veveritele au varice?
ai consumat curentul calculatorului si tot nu ne-ai inveselit
btw... te asteptam cu ceva intesant
Dintre toate cele afirmate de tine nu stiam decat ca timpul merge inapoi, nu vine:o aflasem deja din povestea ciudata a lui Benjamin Button.Restul sunt noutati absolute cum e si sitagma"turnuri tripleti(corect:turnuri triplete).
Off...@onutzu, am vrut sa-ti dau tie fundita dar am mainile inghetate, am vrut sa ma masturbez si am observat ca am sange rece ca al tau.
App de postarea mea ironica la adresa cuiva, daca te-ai suparat asa de mult nu mai incerca cu stupizi ca nu merge, nu sunt genul de ala de votant si postator caruia sa-i pese de punctajul de sub raspuns, eu in general raportez daca nu-mi convine ceva.
Inca o data felicitari @onutzu...
LisaJulie întreabă: