anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiati ca raluca.TPU e un fost spion C. I. A. si a organizat in 2001 daramarea turnurilor tripleti?
Stiati ca timpul merge inapoi? noi doar avem impresia ca a trecut, dar el de fapt.vine.tongue
Stiati ca incalzirea globala a dus la disparitia zebrelor de traversat?
Stiati ca sfarsitul lumii intra in prelungiri? cica Dumezeu ne mai acorda o sansa dar pacat ca are arbitru cumparat.
Stiati ca extraterestri isi iau notite cand trec pe langa autostrazile romanesti?
Stiati ca acum unu stramba din bot in semn de nemultumire?
Stiati ca la fiecare 12 luni constatati ca sunteti mai batrani cu un an?
Stiati ca mersul pe jos la veveritze provoaca varice?
Bai, stiati sau nu stiati?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
20 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Nu stiam. ce stiam este ca nu e amuzantwinking. Asta e site pentru acordat ajutorul in orice fel de problema, nu pentru glume proaste. Chiar nai ce sa faci?

| Razvan a răspuns:

Wow. Fenomenal ce zici tu aicisurprise
Ar trebui sa te duci la Dan Diaconescu sa castigi un ban cinstitwinking
Imi place adresarea cu "bai". Foarte politicoasawinking

| DianaLostInDreams a răspuns:

"Stiati ca acum unu stramba din bot in semn de nemultumire?" laughing -mama tocmai s-a strambat cand a citit. Tarelaughingwinking

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Ioi laughing stai că mă doare burta laughing cică fost spion C.I.A...vai îţi trage o "mamă de bătaie" când vedelaughing. în rest mi'e milă de săracele veveriţe.ar trebui să folosească bicicleta sau mijlocul de transport în comun să evite mersul pe jos laughing

| anad a răspuns:

Stiu! Si la ce-mi foloseste ca stiu? Timpul cum vine, asa si pleaca; zebrele oricum nu le foloseau romanii ca trec strada pe unde vreau muschii lor; sfarsitul lumii era firesc sa se amane ca s-a mai amanat de cateva ori; cea cu extraterestrii e interesanta si cred ca oricum vor veni ei sa termine autostrazile; ce daca am imbatranit cu un an ca oricum nu spun niciodata varsta adevarata si de veverite nu -mi pasa ca ar putea si ele sa-si cumpere masina ca acum s-o ieftinit! Pace!

| AndutzaAndu a răspuns:

Nu stiam, multumit?laughing

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Chestia cu extratereştrii o ştiam, i-am văzut cu ochii mei! Incaşul când îşi face cont?

| Bishop a răspuns:

Nu stiam bai, nu stiam.

| juniper a răspuns:

Nu stiam ca Raluca e un spion laughing

| Barajag a răspuns:

Bai, stiu ca imbatranesc si mai stiu ca altii stramba din nas, dar eu nu le dau atentiehee hee
Veveritelor nu am ce sa le fac, sa nu mai mearga pe jos, poate sa mearga pe suslaughing
Eu am vorbit cu Dumnezeu sa prelungeasca sfarsitul lumii, imi este tare mila de omenirebig grin
De restul nu mai stiu bailaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stiam ca a fost surprinsa cu teroristi si condamnata de alti nebuni.Mai stiam ca sintem prea mici sa stim atit de multe. Daca n-ar fi destul de clar in buletine cred ca ar uita multi ce virsta au.

| Allegria a răspuns:

Veveritele au varice?
rolling on the floor
ai consumat curentul calculatorului si tot nu ne-ai inveselit
btw... te asteptam cu ceva intesantbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Harciog, acum ce faci tu aici? nu esti tu intruchiparea frustrarii? vad ca te macina rau de tot, vrei sa continuam pana iesi de sub acoperire?

April
| April a răspuns:

Dintre toate cele afirmate de tine nu stiam decat ca timpul merge inapoi, nu vine:o aflasem deja din povestea ciudata a lui Benjamin Button.Restul sunt noutati absolute cum e si sitagma"turnuri tripleti(corect:turnuri triplete).

| anaid a răspuns:

Da staim probleme?smugsmug

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Off...@onutzu, am vrut sa-ti dau tie fundita dar am mainile inghetate, am vrut sa ma masturbez si am observat ca am sange rece ca al tau.
App de postarea mea ironica la adresa cuiva, daca te-ai suparat asa de mult nu mai incerca cu stupizi ca nu merge, nu sunt genul de ala de votant si postator caruia sa-i pese de punctajul de sub raspuns, eu in general raportez daca nu-mi convine ceva.
Inca o data felicitari @onutzu...tongue

| bigfoot a răspuns:

Mama Raluca e spion C. I. A? Pe rastu le stiam