anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stie cineva niste glume tari gen "Aseara mi-a disparut pisica din curte si cand s-a intors mirosea ca tine! laughing "
dau FUNDA ca mie nu-mi trebuiewinking

Răspuns Câştigător
| dragon88denis a răspuns:

Cutu...cutu...*saraca javra ce murdara e o voi lua acasa*Ioi Aline tu esti? Iara ai dormit in sant?

13 răspunsuri:
| dragon88denis a răspuns:

În sezonul hibernal
"ce stă să-nceapă"
Să ne hrănim natural
"cu o ceapă"
Strigă cât îl ţin plămânii
Dintr-o gură de canal
"cu miros de ceapă".

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce e aşa tare la gluma aia?

| Anisia170 a răspuns:

Esti asa de gras/a inact cand te urci pe cantar scrie urcati va pe rand.

| ViseleSmulgGratii a răspuns:

Da' ia incearca sa iti faci singur maximele. Am observat ca esti oleaca greu de cap, dar si asa, nu ti-ar strica.

| Musique a răspuns:

Pisica mea miroase a ceapă. sad

| Chamberlin a răspuns (pentru ViseleSmulgGratii):

Cum adica?! eu v-am intrebat daca stiti niste glume, ca sa faci pe cineva sa se simta stanjenit cand i le spui nu te-am intrebat ca crezi tu despre mine si daca nu ai ceva bun de zis atunci TACI si nu te mai faca da c***t pe net!

| Chamberlin a răspuns (pentru anonim_4396):

Doar un exemplu (pentru cei care se prind)

| Chamberlin a răspuns (pentru Musique):

laughing laughing laughing laughing! Tare asta! laughing laughing laughing laughing

| ViseleSmulgGratii a răspuns (pentru Chamberlin):

Invata sa faci diferenta dintre glume si comentarii retardate(comentarii pe care le gasesc din plin in intrebarea ta).
Daca puneai o intrebare mai creativa, ma abtineam!

P.S. Pot sa ma fac de c***t pe internet oricat vreau, asta-i avantajul anonimatului: atata timp cat nu traiesti virtual, nu te afecteaza.

Se intelege de la sine! Cand v-am intrebat daca stiti niste glume, logic! scrii intr-un comentariu nu vi pana la mine acasa sa mi le spui!
P.S. Ma doare i *** de tine, faci ce vrei cu avatarul tau, poti sa *** si monitorul ca un retardat ce esti, putin ma intereseaza de viata ta de c***t! poate sa nu-ti pese sau sa te intereseze, pentru mine esti un mare Retardat!

| ViseleSmulgGratii a răspuns (pentru Chamberlin):

Daca ma mai bombardezi cu atata critica constructiva, s-ar putea sa ma retrag.

In alta ordine de idei, exemplul de "gluma" pe care l-ai dat nu arata decat ca ai mintea ingusta. N-o zic doar eu, asa cred toti de pe TPU.

Fa ce vrei, poti sa te retragi, pe mine nu ma intereseaza de tine!