| G2225hda a întrebat:

Styaos:Membrul de pe TPU,care vrea sa se faca cunoscut prin:
-intrebari stupide(categoria T/A)
-se baga in seama
-raspunde,,inteligent"
-si muuuulteee altele
Deci...ce va rog...
Bgati-o la prieteni, in seama...ca moare sigur/a....nu vedeti ca nu are pe nimeni

Motivul:Neamuzant/a, penibil/a...

Deci....ajutati-o....ca e singur/a

22 răspunsuri:
| єχcєєℓ a răspuns:

Vai nu mai potrolling on the floor
Realizezi că te-ai făcut de râs? Acum toată lumea știe că ești penibilă și total neamuzantă. Ești geloasă pe STYAOS și te crezi mai tare ca ea dar nu e așa.Cum zice și Speed99 "Esti pur si simplu INUTILA pe categoria asta, și da admin acum po-ți să-mi ștergi răspunsul."

| Speed99 a răspuns:

Ce iti mai place sa critici lumea... useri ca tine ar trebui sa fie suspendati. Cine te crezi tu ma?! Tu pui ghicitori de copchil batut de soarta si nici macar nu esti activa si vorbesti despre ea. Taci dracu' din gura si nu mai judeca oamenii. Esti pur si simplu INUTILA pe categoria asta. As zice mult mai mult dar mi-e frica (cacofonie, stiu) ca adminii imi sterg raspunsul ca zic prea multe injuraturi.Hai ca nu mai ma cobor la mintea ta de copil de vreo 9 ani ca nu sunt lift.

| G2225hda explică (pentru Speed99):

Cred ca tu ai 9 ani, si cauti pe cineva de varsta ta nu? De aia ma faci de 9 ani.

| W3R4 a răspuns (pentru Speed99):

Lasă-l mă pe bebe în pace, nu vezi că are şi ea 13 ani şi e importantă?
Uf, o faci să p*işe ochii...

| G2225hda explică (pentru W3R4):

Mda...saraca de tine...nici la varsta asta nu faci diferenta intre un bebe si un copil de 13 ani?(ce app cred ca nu-i ai)

| W3R4 a răspuns (pentru G2225hda):

Aşa e, nu-i am...am chiar mai mult!
Bravo, ai avut dreptate aici!winking

| W3R4 a răspuns:

Go *** yourself!winking

| AℓℓeAℓℓexa a răspuns:

De unde pana unde o cunosti tu asa de bine? Sincer mi se pare penibi, ceea ce ai facut aici,spunand asta. Nu am vazut prea multe raspunsuri de la tine oricum pe la nicio categorie,cum de te bagi chiar asa? Daca ai ceva cu ea, vorbeste in privat, nu asa in vazul tuturor, dar nu stiu de ce vreai asta. Nu ti-a spus nimic tie, nu? Scuze daca sunt bagacioasa dar unii romani sunt niste imbecili si nu vreau sa devii si tu asa. Pur si simplu. Faci un gest foarte urat. Ne-sim-tit(a).

| AℓℓeAℓℓexa a răspuns (pentru ѕмιℓєє):

Totusi,adica,eu...Obiectez!

| ѕмιℓєє a răspuns (pentru AℓℓeAℓℓexa):

Păi a pus o întrebare stupidă.
Întrebările stupide primesc răspunsuri stupide, aşa e viaţa.

| ѕмιℓєє a răspuns (pentru AℓℓeAℓℓexa):

Dacă nu îi convine, ori o raportează, ori nu o bagă în seamă.

| IncredibleJoker67 a răspuns:

Ce ai cu ea? E mai buna ca tine de o mie de ori si apropo tu esti penibila si neamuzanta.

| G2225hda explică (pentru IncredibleJoker67):

Penibil e ******...ti-a cerut cineva parerea?

| IncredibleJoker67 a răspuns (pentru G2225hda):

Trebuie sa mi-o ceara cineva?

Copii din ziua de azi...

Exceel are dreptate esti geloasa ca e mai buna ca tine.

Ao nu serios?

Chiar esti penibila sa stii.

| ѕмιℓєє a răspuns:

Nu ajungeţi la aşa ceva doar de la o întrebare stupidă.
Dacă te-a jignit, pur şi simplu nu o băga în seamă, sau raporteaz-o la "Contact", acum şi tu eşti vinovat/ă, deoarece ai postat acest lucru.