| iEmonel a întrebat:

Tocmai am prins 3 tantari intr-un borcan si ma gandeam sa ii tin ca animale de companie. Problema e ca nu stiu nume de tantari. Voi ce nume imi sugerati sa le pun?
Rog seriozitate.

ps: vorbesc serios [ pot dovedi si prin poza ca sunt preafericitul detinator al celor 3 tantari ]

14 răspunsuri:
| Tourniquet a răspuns:

Țânța,
Țânțafloaca,
DickȚân

| Holocaust a răspuns:

Natia lor! Unde i-ai gasit pe-aia ca-i aproape iarna.E frig -_- Oricum,femele sau nu,la imginatia ta,pune-le numele Rudolf, Prancer, Dancer laughing (Tre sa vina Moșu' ^o^ )

| ImYourFuckingNightmare a răspuns:

Tantaru' 1
Tantaru' 2
Sii nu cel din urma (! )

Tantarul 69.

Răspuns utilizator avertizat
| LoStEyEs a răspuns:

Si cum ii deosebesti daca le pui nume la fiecare? thinking Ii iubesti asa de mult incat ii recunosti pe fiecare in parte? thinking
Un animal de companie. Gandeste-te la cuvantul " companie " big grin. Hmmmmmmmm. Nu mai bine un catel, un perus sau o pisicuta?winking Ele chiar sunt distractivewinking. Tantarii daca ii ti intr-un borcan vor muri de foame, doar ei sug sange straight face

| LoStEyEs a răspuns:

Oh da, vad ca eu sunt sigura interesata in poza de la profil. straight face Cum deosebesti niste tantari de niste pastile? Nu cred ca stii straight face Dar sunt sigura ca-ti bati joc de noi. Dar... Daca ai cerut seriozitate, asta ai primit. Chiar daca nu e cazul tau sa ai niste tantari ( rolling on the floor ), eu am raspuns ca si cum cazul tau ar fi unul serioswinking
Numai binewinking

| iEmonel explică (pentru LoStEyEs):

Poza de acum nu e cu tantarii; nu am bagat-o in pc inca.
Pai o sa ii colorez cu carioca sa ii deosebesc. laughing
Toti sunt femele, dar ii "travestesc" eu.
De foame nu o sa moara ca acum i-am bagat intr-un borcan in care a fost ceai si sug ei de pe acolo proteine, glucide etc, iar sange o sa le dau de la mine ca oricum am destui litri si ei au nevoie de putin.

| heisenberg a răspuns (pentru iEmonel):

Sunt femele ca doar ele "vaneaza" happy - Malaria, Trompi si Sugana

| DakotaRoyse a răspuns:

Tzetze, Tzitzi, Tzutzu laughing

| VadTot a răspuns:

Cred Ca ai uitat sa le spui si sexullaughingCati baieti si cate fete ok?laughingIti raspund cind imi spui cati baieti si cate fetelaughing?

| adina20042007 a răspuns:

Ricky,micky,kiky

| 12Afasa2 a răspuns:

Laba,labby si lobbywinking

| Ratonu a răspuns:

Cei 3 muschetari (cum eu fi chemand pe ei)asa ca nume de grup, sau punele numele ca la cei mai bun prieteni ai tai, sau cei mai rai dusmani ai tai (daca vrei sai chinui), sau Rendal, Rolf si Roli, sau Mihai, Raul, Ionut(aproape cele mai filosite nume din tara)sau Naruto, Sasuke si Sacura, sau vezi tu.

Răspuns utilizator avertizat