Lista lunga...
1. Unele persoane care mi-au furat prietenii si fericirea.
2. Cand primesc ordine.
3. Temele de vacanta.
4. Testele.
5. Profii enervanti.
6. Fratemiu care imi fura timpul de laptop (si are 2 ani!)
7. Faptul ca te enerveaza o persoana cand faci ceva important.
8. Filmele horror (de pe Youtube, alea cu Bloody Mary sau jocurile horror ca Scary Maze)
9. Teama de inaltimi.
10. Tu, ca m-ai pus sa scriu atata.
11. Alarma prosteasca de la telefon care arata ca s-a incarcat.
12. Melodiile stupide.
13. Gunoierii.
14. Asteptarea.
15. Ca profii nu ne lasa sa ne imbracam cum vrem noi.
16. Ca trebuie sa citim in plus acasa.
17. Ca profii nu ne lasa sa urcam pe scara profilor.
18. Ca vin prea devreme la scoala si stau degeaba.
19. Obiceiurile/traditiile stupide.
20. Persoanele mai grele de cap (cu minte mai putina)
21. Ca nu gasesc ceea ce caut pe net.
Mai am lucruri de scris, dar nu te plictisesc mai tare. Scuzati daca am gresele gramatice sau cratime.
Sweet.
# mometul ala cand ma simt jukar fiindca cineva imi raspunde la o intrebare dupa mult timp
Http://blog.husng.com/wp-content/uploads/2012/10/troll-face.png
Ce şmecheră e noua poză... ![]()
m-am îndrăgostit prea mult...
De care din ele?
Nu ca as vrea sa o sterg permanent din calculator sau ceva...
Poza cu tipul ăla cu păr brunet şi cu semi-pleată curcubeică...
Şi că tot am venit aici, mai are sau nu rost să listez chestiile pe care le urăsc? Cred că lista ar fi de 5 ori mai mare faţă de aia cu chestii pe care le iubesc
(hai treaca de la mine de data asta) scrie ce iubesti pe langa rock si rate.
Dar nici nu voiam să scriu că iubesc rock-ul şi raţele...
Deci:
1. Pisicile
2. Matematica ![]()
3. Fizica ![]()
4. ...deja m-am blocat
5. la nr. 4 ar fi tu
6. iar la 5 nimic.
Dacă scriam chestiile pe care le urăsc, sigur erau mai multe de 100.
Tineai secreta iubirea ta pentru rate, ha? Credeai ca nu se afla, dar instinctul meu de Sherlock te-a stupefiat ![]()
DECH CUM DUMNEZEU SA IUBESTI...
pisicile ~x(
Vrei să zici că tu nu iubeşti pisicile?
Ăm,nu.Sunt v1rg1n/nu sunt zoofeel.
Coincidenţă mai tare ca asta n-am văzut, şi eu sunt v1rg1nă.
Dac-ar fi să fac acum o listă cu chestiile pe care le urăsc, m-aş pune şi pe mine acolo. Deci da, sunt pesimistă, plâng oricând, oriunde, în timp ce mănânc, în cadă, în timp ce-mi fac temele, în drum spre magazin, şi mai ales înainte să dorm, vărs cam 3 litri de lacrimi, nu ştiu ce caută răspunsul meu pe categoria asta, din moment ce eu vorbesc foarte serios... Whof, acum îmi vine să plâng...
N-ai nişte şerveţele?
Drăguţ, merci...
Tocmai mi-am amintit de vremurile în care cerşeam metode de sinucidere pe TPU, să vezi că toţi preoţii de-aici au sărit în ajutor, m-au convins să nu mă sinucid, eram plină de mesaje private de genu "te-ai sinucis?". Uoh, vremuri grele...
Si pana la urma te-ai sinucis? :O
Nu încă, dar trebuie s-o fac cât de curând :D
Am o poză cadou pentru tine: ...ry-cat.jpg
Noapte bună.
Oh, tocmai am uitat complet ce-am visat
După atâtea ore, nici acum nu-mi amintesc...
Sau n-am visat nimic?
Nu stiu, eu nu visez decat daca am insomnii.
Credeam că numai eu am probleme cu somnul...
Well,se pare ca nu te las sa te simti speciala
Mrrawrr :3
www.greatwhatsit.com/wp-content/uploads/2009/04/sleeping-cat3.jpg
:3
Ce seamănă cu fostul meu motan: http://upload.wikimedia.org/......78226).jpg
Mi-e somn :(
1. Baietii care nu-si dau seama cand o relatie s-a terminat.
2. Persoanele care spun "huo rasistii!" dar cand vad un homosexual nu se abtin in al critica.
3. Cei ce bat\abuzeaza de femei.
:]] Pai, sincer, intr-a 8-a am avut o profa de tehno care tipa mereu la noi, deci, ea ar fi prima pe lista.Pe 2, ar fi nisti pitici de 12-13 ani care mereu vor sa ma ia la misto ( :]] faza e ca sunt mai mare ca ei cu 7 ani).Pe 3 ar fi orele de Mate, pentru ca, m-am plictisit sa tot caut "x"-ul si sa fac ecuatii kilometrice.Si,ultimul lucru ar fi oamenii plictisitori (in sensul ca, te plictisesc cu vorbitul lor) si cei care te epuizeaza (adica, te pun sa faci nu stiu cate chestii, care te epuizeaza fizic) si cei care ma bat la cap cu toate tampeniile lor de care nu-mi pasa :]] Sper ca iti place raspunsul.
Pitipoancele,manelele,cei care cred ca prin bataie se rezolva totul, matematica, persoanele care desi stiu ca nu au dreptate intr-o privinta tot tin ca prostii de bata si oamenii care traiesc doar ca sa faca umbra pamantului.
Eu urăsc. bebeluşii de jucărie, de când eram mică, păpuşile, oamenii mincinoşi, încrezuţi, nu-mi plac proştii, şi nici. umbrele.
Şi urăsc întunericul.
Urăsc următoarele lucruri:
1. Urăsc manelele.
2. Urăsc ţiganii.
3. Urăsc oamenii graşi.
4. Urăsc şcoala.
5. Urăsc copii tâmpiţi.
6.Îl urăsc pe pavel bartoş (mişcarea aia tâmpită a lor, şi când pavel bartoş spune "HUĂĂĂ" după fiecare concurent), (fi si tu atent la "Românii au talent" că dupa fiecare concurent pavel bartoş face "HUĂĂĂ" şi aproape la fiecare vorba adaugă un "ĂĂĂ" să fi atent).
7. Urăsc oamenii care sunt fiţoşi.
8. Urăsc bautura Coca-Cola (ştiai că Coca-Cola este de fapt verde dar din cauză că pune coloranti este roşie-neagră)?!
9. Urăsc materialul aspru.
10. Urăsc animalul furnicar.
11. Urăsc pisica fără păr.
12. Urăsc poliţişti.
13. Urăsc gardieni.
14. Urăsc oamenii mincinoşi.
15. Urăsc oamenii curioşi.
Putin cam hatera...
2)Esti un rasist nesimtit, dar ai o poza cu Michael Jackson la avatar. No explication
3) Da` ce au oamenii grasi? Intr-o zi vei fi si tu ca ei.Sa te sinucizi atunci
Superficialule
4)Nu te mai duce, e nevoie si de ciobani si gunoieri, oriunde in lume
5)Fara suparare, esti unul dintre ei. Pe langa, rasist, superficial si idiot.
6)Urasti o persoana pe care nici n-o cunosti? Interesant
7)Esti unul dintre ei
8)Ba nu. Coca-Cola este maro datorita
9) No reason
10)No reason
11)No reason
12)De ce? Ei doar isi fac treaba
13)Doar isi fac treaba
15)Esti d-ala "Crede si nu cerceta"?
*Are culoarea maronie din cauza caramelului.
Ba nu este datorita caramelului...documenteaza-te!
1.Sunt fată.
2.Este opinia mea! 3.Cu ce te deranjez pe tine că mi-am spus opinia!?
Deci, Coca-Cola a fost initial vandut ca medicament impotriva durerilor de cap. SI era initial alcatuit doar din zahar, ulei de portocale si de lamaie si vanilie. Si, desigur, extractul fruzelor de coca si nucile Kola.
Ulterior se adauga in cantitati destul de mici acidul fosforic. Dar asta duce la reducerea calciului, nicidecum la cancer.
Desigur, in cantitati industriale ORICE dauneaza.
Din toate ingredientele, n-are cum sa fie verde.
In orice bautura sunt adaugati coloranti, nu stiu de ce ti s-a pus pata tocmai pe cola. In alea "naturale" sunt de doua ori mai multi coloranti. Sucu` tau asa portocaliu ei cand ti-l faci acasa?
Oricum, eu nu prea bau bauturi acidulate. Nu imi plac. Cola e singura bautura de acest fel pe care o suport.
Asa. M-am documentat. Afirm. Culoarea bauturii Coca-Cola este data de zaharul solid, amestecat cu apa, caramelizat.
Nu-mi pasa ce esti
Opinia ta e una TOTAL GRESITA.
Am mai zis, urasc rasismul si rautatea.
Nu-imi pasa ce spui tu! ESTE OPINIA MEA!
Rasismul. Urasc rasismul de cand ma stiu. Rasismul, discriminarea si rautatea. Sunt lucrurile pe care le urasc cel mai mult. Nu le suport.
Urasc bolile. Bolele pe care le fac copii. Ei n-au nici o vina. Nimeni n-are dreptul sa-i faca sa sufere. Copii care se nasc bolnavi, sau capata boli in timp, desi ei sunt la fel de puri ca zapada.
Ahm...nedreptatea...
Suferinta (suferinta adevarata, cand un baiat te paraseste, nu-i suferinta)
Violenta care nu-i necesara.
Ahm...cam atat.
M-ai atins la corason.
Adică fac mişto de tine că eşti penibilă, mai pe înţelesul tău.
O colega din clasa de la mine care a venit din alata localitate si e forte enervanta si nu o suport sa desi nu stie nimic profesorii o trateaza cum a fost tratata si in localitatea ei si mai fac glume pe seama ei ca e putin grasa si inaltaaa :d
Manelele,unele emisiuni,fratele,unii colegi de clasa,vecinul,oamenii care arata ca nu sint indiferenti de unele persoane, cind nu raspunde cineva la mesaje, cind nu lucreaa netu, savorbesc cu unele persoane, profa etc.
Urasc baietii care fac fetele sa sufere, persoanele increzute, persoanele care mint cand nu ar trebui sa o faca, alarma ceasului sau a telefonului dimineata, baietii increzuti care cred ca pot avea ori ce fata si bineinteles fetele care cred ca pot avea ori ce baiat
Urasc:
baietii care fac fetele sa sufere, bebelusii mici care plang, scoala
, ceasul desteptator/alarma de la telefonul mobil, creta cu care scrii pe tabla, Fuego, stirile Pro Tv, Maruta, ploaia, iarna, nesimtitii de baieti(cred ca am mai zis si mai sus), serile reci si multe alte lucruri! :*
Colega mea Sandra! E o fata-baiat increzuta, urata parcai tiganca si masa are dinti de iepure si tot se holbeaza la Domnu nostru invatator parca il iubeste! Are o familie de tampiti!
Urasc persoanele increzute, cele care se dau smechere, urasc persoanele materialiste si urasc baietii care se uita la o fata cum arata, daca e scandura, nu se uita la ea
Destuleee... Persoanele care mint pentru a fii mai populare gen. sa se laude cu minciuni, persoanele care sunt increzute, uraciose sau care te dau laoparte, cele care... ehh, sunt multe care ma enerveaza, si asta pentru. ca am numai colegi enervanti in clasa dar ma rog
thebest7ionut7 întreabă:
NesquikDuoSpecial întreabă:
LisaJulie întreabă: