L-aș ruga să nu mai fie puturos și să vină zilnic, nu doar o dată pe an. A, și obligatoriu cu sacul plin de daruri.
He he...*malefic mode on*
Hei Mos Craciun nu exista! muahahahahaha
e doar un personaj fictiv inventat de niste netoti
*malefic mode off*
muahahahaha
Ba exista!
De unde stii? n-ai dovezi nu cred! eu i-am zis anul trecut mosului sa-mi aduca un vibrator albastru si el mi-a adus un vibrator roz deci...nu exista fiindca Mos Craciun stie tot
El considera ca jucariile albastre sunt de baieti, asa ca ti-a dat roz pentru ca stia ca esti fata, deci pana la urma ai dreptate ca stie tot!
Ok m-ai convins...Merry Christmass!(sau cum se scrie ca am uitat si nu am chef sa dau un sarci pe Gugal!
Merci la fel!
De unde stii tu? 3in1=]]
Poza o poti printa, dar persoana o poti dezgropa daca e mort, doamne odihneste-l, daca e viu rapeste-l
*mod de psihopata dupa Alice*
ESTI NEBUNA?!?!?* Cum sa fie Alice Cooper mort? E cel mai tare. El e eighteen intodeauna.Nu trebuie sa moara! Si daca totusi moare ce ma fac?
*mod psihopata intelijenta dupa Alice*
Daca tot o ajuti pe Balonashee cu sutul in fund, ma ajuti si pe mine sa il rapesc pe Alice?
Te platesc bine.
*nu te jignesc, e doar mirare
Ok, tocmai saptamana viitoare sunt acasa (e vacanta:uraaaa
) asa ca stabilim data, ne luam banda de psihopati
dupa peripetii si inainte la villa lui ALICE. Nu e nevoie de plata, tocmai am castigat la loto
Deci insemna ca tu platesti biletele pana in Phoenix, Arizona, nu?
Da. fac cinste plateste vecinu
Perfect! Marti plecam, da?
Numaidecat
ce sa pun in valiza? iau mertzanu, ori ferrari x6
?
Ia mai bine niste catuse, cloroform si eventual un cutit...
Ok, deal, maine te sun
ca sa mai stabilim niste lucruri de mica mare importanta
da
apropo,era o gluma?
Nu ştiu
hmm, ok
Pe asta ti-l pot da si eu, nu e nevoie sa il strici pe mosul din treaba, daca nu ajunge la mine, o sa iti mai dau unul
Eu vreau de la mosu nu de la tine
Pai o sa vinas intai mosul la mine si pe urma la tine, e bine asa? da lasa ca daca tot vrei ca cadou un sut, iti dau unul ca e pacat sa nu indeplinesti dorintele
Ok. E bine asa...
Si cand vi la mine sa imi dai sutul eu ti-l dau pe Mikey Mouse.Ca Donald nu mai e pe stoc
Asa e frumos, sa ni se indeplineasca dorintele amandurora.
Ok
dar pe goofy cine mi-l da? sa stii ca eu nu pot dormi pina nu il vad pe goofy, fara el nu iese treaba
pe donald mai vedem, poate o sa il primesc la aniversarea de cincizeci de ani
Nu stiu cine ti-l da pe goofy. Negociaza cu @VacutzaRoscata ca doar ea a pus intrebarea. Poate ti-l da ea
"Vreau sa am inima!"
( Omul de Tinichea, Vrajitorul din GOz)
Inca imi mai amintesc povestea aia.
O citeam pe VeCeu la 10-11 ani.
*Copil mode on*
Eu vreau de la mosul o papusa cale canta.
*Copil mode off*
O papusa care canta.:->
O plimbare de 2 saptamani la New York, imi doresc mult sa ajung acolo.
Ce am facut? eu sunt cuminte
Exista numai una!
Si ce!? este data!?
LisaJulie întreabă: