Eu vreau sa fiu ca pinguinu boc . Nici chiar asa ca el dar e bine sa fi pinguin
O sa am o slujba care sa imi placa nu sa imi ofere foarte multi ani pentru ca asta vor toti asa ca eu vreau sa fiu bucatar.
Am creat un film. De fapt nu l-am creat e un joc video care ma pasioneaza mult. Cand o sa fiu mare vreau sa il regizez, sa joc in el sau sa il scriu, deja m-am apucat de facut toate astea! Adica vreau sa ma fac regizor, actor sau scriitor
Eu mi-as dori tarde mult sa ma fac detectiv si daca o sa am un job normal cum ar fi vanzatoare sau educatoare sau mai stoiu eu ce as vrea sa devin o sotie buna si o mamica de nota 10 fara pedepse sau mai stie eu ce
FuckOnCocaineakaNăsucAlb, eu îţi mulţumesc! Mi-a plăcut foarte mult răspunsul tău (şi nu numai mie). Foarte original, adevărat, şi nu în ultimul rând, amuzant.
O zi făină!
In tara asta nu o sa crestem mari.poate doar ne vom dezvolta in privinta corpului, nu si mental. Unii scapa din aceasta"inchisoare". Daca as reusi sa scapt si eu, as vrea sa devin actor...MY DREAM xD
Cand o sa fiu mare vreau sa umblu cu mainile mele prin corpurile oamenilor.Sa le ating organele...
Adica vreau sa fiu medic:d
Poi inca nu m-am hotarat dar una din meserile astea:Ghid turistic,doctor,cantareata,actrita, pilot, model").
Sincer nici nu vreau sa ajung mare! imi place sa fiu copil mic ! Din pacate asta nu se poate!
LisaJulie întreabă: