Cand o sa fiu mare vreau sa ma fac Chilot de avion )
...Glumeam Vreau sa ma fac pensionara
)
Cand voi fi mare...ah, va mai veni oare momentul acela? As vrea ca sa fac oamenii fericiti; sa incerce fiecare sa devina oameni de valoare si nu neaparat oameni de succes; sa stie fiecare ca nu putem sa fim oameni obisnuiti pentru ca avem dreptul sa fim extraordinari si as mai vrea sa-i rog sa accepte dragostea lui Dumnezeu care este un adevar universal! Caci doar Dumnezeu are privilegiul sa ne abandoneze, nu si noi!
Eu in primul rand cand o sa fiu mare imi doresc sa plec din tara aceasta. stiind si limba germana, ma cam gandesc la Germania. deci eu as dori ceva stiinte polictice. daca am sa urmez o faculate de stiinte politice in Germania probabil vi ajunge ceva in parlament. ce spune-ti de alegerea mea?
Vreau sa fiu actrita.
Daca nu imi iese, ma fac pirat. Arr, Drink up me harties Yo-Ho!
Cand o sa fou n-are o sa ma fac un om de securitate sau agent(de politie, la nato, fortele speciale etc.)in orce caz eu o sa ma fac ceva care sa pastreze siguranta internationala sau nationala.Eu o sa ma multumesc cu o vrata modesta nu vreau luz si alte din astea de exemplu XxXxyasmyXxXx. Poate cand pana o sa fiu mare ma fac alceva depinde de posibilitatile pe care la am.
Ce zici de raspunsul meu?
Pai.inca nu m.am hotarat.ori Avocatå, ori notarita ori Designer Vestimentar notarii si avocatii iau foarte multi bani
Pai mai bine zis ce o sa fac cand voi fi mare
Pai ma duc la gradinita imi pun un pempers si o sa fiu din nou micuta Deci cand voi fi mare ma voi face "gradinara"
ca sa fiu din nou mica XD
Eu vreau sa ma fac actlita, siiiiii legizol de comediutsee, siiii vreau sa ma fac leguma[blocolli] tu tze vlei sa te fatzi?
Eu vreau sa imi deschid un magazin maree! Urias unde sa fie numai chestii pentru. animale: Restaurante, magazine de haine, perufi, coafor, veterinari ( Eu o sa fiu veterinar ), sali de concursuri, spital pentru. animale si multeee chestii!
Io am o singura dorinta saaaaa...stai ca pa asta o stiam...o da boschetara
LisaJulie întreabă: