Pai as vrea sa dau la facultatea de drept si sa ma fac judecator pentru ca nu mi se pare corect ca cineva sa faca ceva ce e interzis in lege si pentru asta trebuie sa fie pedepsit, dar pe o alta parte as vrea sa devin model pentru ca multa lume mi-a spus ca am un corp foarte frumos, da nu se stie niciodata
Vreau sa devin medic Inca nu m-am hotarat daca stomatolog sau altceva... dar medic
.
Vreau sa fiu ...mare da mi-a luat cam o ora sau doua sa-mi dau seama dar am reusit.
Boschetara[glumeam
pei tin minte cand eram mica
eram obsedata de nu stiu ce trupa si vroiam sa devin cantareata rock
sau pop apoi m-am razgandit am zis ca ma fac profa de engleza apoi i-am m-am razg ma hotarasem initial sa ma fac profesoara de muzica sau ceva in gen si acum ma inclin catre academia de politie daca nu intru incerc la drept:d...am vrtu multe sa fiu.coregrafa de dans
fotografa aveam hobbie'uri multe. si acum am bine inteles
dar noh eram copil creanga pe vremea aia
:X
Bună.
Când o să asigure un viitor societatea română, atunci mai vorbim!
Pa, pa.
Hhhhh un bun roller bai bun decat suntsi sa plec in state si sa ajung vedeta cu rolele
Mie imi place sa consider ca nu sunt mic...dar probabil nu sunt nici mare.Eu unul vreau sa ma fac pensionar; dar cu pensie din'aia nesimtita(desi nu cred ca apuc eu varsta aia).Cui nu i'ar placea sa stea acasa si sa fie platit? Ma rog, toti prietenii mei imi spuneau ca voi ajunge satanist...
Pai... un mare presedinte de companie de jocuri PC Filme/Seriale/Animatie SI JUCARI
Vreau sa ma fac expert in calculatoare, si in timpul meu liber tester de jocuri, ca ma joc mult pe calculator.
LisaJulie întreabă: