NOname
| NOname a întrebat:

Tu ce vrei sa te faci cand o sa fii mare?

Răspuns Câştigător
| FuckOnCocaine a răspuns:

Vreau să fiu din nou mică.

239 răspunsuri:
| ioanaioana a răspuns:

Pai as vrea sa dau la facultatea de drept si sa ma fac judecator pentru ca nu mi se pare corect ca cineva sa faca ceva ce e interzis in lege si pentru asta trebuie sa fie pedepsit, dar pe o alta parte as vrea sa devin model pentru ca multa lume mi-a spus ca am un corp foarte frumos, da nu se stie niciodata happy

| Alexandra_5211 a răspuns:

Vreau sa devin medichappy Inca nu m-am hotarat daca stomatolog sau altceva... dar medicbig grin.

| emokyda98 a răspuns:

Manechiurista,make up artist

| geniuuu a răspuns:

Gigolii

| Windswept a răspuns:

Sa fiu mic din nou.

| gigel68 a răspuns:

Interlop. sau vames.

| elly_7446 a răspuns:

Cand o sa fiu mare vreau sa ma fac politistasmug

| emanuel2121 a răspuns:

Informatician 10010011101110001001100110101011000001

| DrunkShepp a răspuns:

Vreau sa fiu ...mare da mi-a luat cam o ora sau doua sa-mi dau seama dar am reusit.

| Iustiina a răspuns:

Actrita. tu?

| UnicornulFericit a răspuns:

Bill Gates laughingsa am Money $$$$

| darkmihai a răspuns:

Eu o sa ma fac un doctor mare si tare

| GoLoveYourself a răspuns:

Translator sau ghid turistic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pictor big grin

| Narcis2007 a răspuns:

Programator

| YoungHomie a răspuns:

Boschetaralaughingrolling on the floor[glumeambig grin pei tin minte cand eram micalaughing eram obsedata de nu stiu ce trupa si vroiam sa devin cantareata rocklaughing sau pop apoi m-am razgandit am zis ca ma fac profa de engleza apoi i-am m-am razg ma hotarasem initial sa ma fac profesoara de muzica sau ceva in gen si acum ma inclin catre academia de politie daca nu intru incerc la drept:d...am vrtu multe sa fiu.coregrafa de danslaughingfotografa aveam hobbie'uri multe. si acum am bine inteleslaughing dar noh eram copil creanga pe vremea aiabig grin:Xlaughingrolling on the floor

| Deedeek a răspuns:

Programator:X:X:X

| 3ntzz a răspuns:

Eu cand o sa fiu mare o sa ma fac frumos :->...

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Când o să asigure un viitor societatea română, atunci mai vorbim!
Pa, pa.

| Anonymus314 a răspuns:

Milionar

| kidu_9369 a răspuns:

Hhhhh un bun roller bai bun decat sunthappysi sa plec in state si sa ajung vedeta cu rolele

| crysyone a răspuns:

Cand voi fii mare vreau sa fiu medic edocrinolog

| Smile_9049 a răspuns:

Mie imi place sa consider ca nu sunt mic...dar probabil nu sunt nici mare.Eu unul vreau sa ma fac pensionar; dar cu pensie din'aia nesimtita(desi nu cred ca apuc eu varsta aia).Cui nu i'ar placea sa stea acasa si sa fie platit? Ma rog, toti prietenii mei imi spuneau ca voi ajunge satanist...

| AduMrr a răspuns:

Eu vreau sa ma fac bio-chimista SEF! ma pricep la biologie ff mult big grin si imi place love struck

| bl00 a răspuns:

Actor sau modelbig grin

| alexshobyx a răspuns:

Cand voi fi mare, vreau sa devin pensionar rolling on the floor tongue

| slyde a răspuns:

tongue eu cand voi fi mare voi fi slugalaughing

| TheGrayWolf21 a răspuns:

Pai... un mare presedinte de companie de jocuri PC Filme/Seriale/Animatie SI JUCARI

| deutzasiandre a răspuns:

Fotomadel, este foarte usor si mi-se potriveste

| EuAli a răspuns:

Vreau sa ma fac expert in calculatoare, si in timpul meu liber tester de jocuri, ca ma joc mult pe calculator.