Jet.
*trollface*
Acuma fiind seriosi, n-ai ce rezolva.Cu cat le acorzi mai multa atentie cu atat mai importante se simt.
http://en.wikipedia.org/wiki/Attention_seeking
Solutia:Tactical ignoring, also known as planned ignoring, is a behavioral management strategy used in response to challenging behavior that seeks to receive attention or to gain a reaction from others. It is a commonly used strategy when the PERSON DISPLAYING THE SEEKING BEHAVIOR STILL FEELS REWARDED BY A NEGATIVE RESPONSE.(am scris cu majuscule ceea ce se regaseste la fetele astea)
Deci practic singura tactica(sustinuta de Wikipedia) este sa le ignoram.
Condoleanţe tipului...
şi mai bine terminăm dracu cu atenţia pe care o revărsăm asupra lor. Când pune vreuna o întrebare, lăsaţi-o să vorbească singură, dacă vreţi să scăpaţi de ele...sau măcar nu mai puneţi întrebări în legătură cu capetele lor pătrate.
Acum pe bune...chiar nu are sens.
Toata lumea le da atentie si dupa aia..."saracul Apache", "Anuntati-ma cand se termina prostia", " NU mai suport!"
Trebuie sa manance pe cineva degetul mic sa le raspunda la fiecare intrebare.ca doar nu se poate altfel! Mereu stau si ma gandesc: sa puna un idiot 4 intrebari una dupa alta.(realizat) 0 raspunsuri (niciodata)
Dar bine asta nu se va intampla : http://myfacewhen.com/201/
Da imi pare rau pentru el.Saracu ce putem face? Daca nu pleaca le ignoram pana nu mai pot.
Ba da ce *** s-a intamplat ...am murit sau ce? saracu apache.nu vreau sa fiu in locul tau.etc!
Ma da voi chiar credeti ca imi pasa ce face o fetita retardata care nu are viata personala?
Ce e asa de greu de crezut ca nu imi pasa de ce face proasta asta? o am la ignore si ma doare in basca!
Mai mult ma enerveaza cand vad ca primeste 40 de raspunsuri la intrebare decat cand ii vad intrebarile * mai intru si offline *
Logic ca o sa continue daca voi ii dati atentie ...si la un moment dat probabil ca o sa se plictiseasca de mine si o sa faca *trolling * si de altul!
Ce dracu ma compatimiti atat? TPU e viata mea...o cunosc pe asta in realitate sau ce?
E doar o fraiera de pe net, cu care nu am nici o treaba si mi-e lene sa mai incep sa ma cert cu ea ...fiindca nu are nici un rost!
Daca e sa ma enerveze ceva, sunt intrebarile de genul asta!
Asta imi demonstreaza ca voi chiar luati chestiile astea in serios...
Mi se rupe mie ce zice fraiera asta atata timp cat inca sunt useri inteligenti care o au la ignore.si nu stau sa ii urmareasca fiecare intrebare si sa ii dea 30 de raspunsuri la intrebari
Ii doresc lui Apache succes din tot dufletul, fiindca numai obsedate de el vad pe-aici.Nu exista zi la T/A sa nu vad una care sufera ca Apache nu le baga in seama. Oricum e mult prea tare pentru capilasi.
. Succes Apache incontinuare!(ala obsedate sariti cu stupid/nefolositor
)
Ce dracu e cu viata voastra? Nu intelegeti? Tuturor care le pare rau de Apache deoarece atatea obsedate ii pocesc numele sa lase un scurt mesaj de sustinere...v-ati stricat la cap sau mata nu va **** cum trebuie? Pe bune acum, de ce le trageti atentie?
LisaJulie întreabă: